Marinescu, în pericol să rateze cursa de F2 de la Brands Hatch

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Mihai Marinescu a dezvăluit că are nevoie de 15.000 de euro pentru a putea participa în următoarea etapă de Formula 2 din Marea Britanie.

Participarea lui Mihai Marinescu în cea de-a şasea etapă de Formula 2 de pe circuitul Brands Hatch din Marea Britanie a devenit incertă, potrivit informaţiilor dezvăluite de pilotul român pe blogul său.

Braşoveanul în vârstă de 21 de ani afirmă că are nevoie de o finanţare de 15.000 de euro pentru a concura la Brands Hatch, la care se adauga şi asigurarea în valoare de 3.600 de euro.

Deşi are la dispoziţie mai puţin de o săptămână pentru a-şi asigura bugetul, Marinescu speră că va reuşi să găsească la timp un sponsor pentru acest eveniment.

"Din păcate, în acest moment nu am nicio şansă să particip la următoarea etapă, cea de la Brands Hatch. Nu ştiu cum o să facem, nu ştiu ce se va întâmpla, dar momentan se pare că voi sta pe dreapta la următoarea etapă, deşi nu-mi pierd speranţa şi mă voi pregăti pentru weekend. Sper ca cineva să fi văzut de ceea ce sunt în stare să mă ajute să merg la următoarea etapă. Sper să nu ratez evenimentul, altfel voi păţi ca anul trecut, când toţi făceau curse şi eu apăream la câte o etapă şi trebuia să-mi reintru în mână".

"În acest moment mai am nevoie de 15.000 euro pentru cursa din weekend şi ziua de teste oficiale care se va organiza marţi înaintea cursei; şi de 3.600 euro pentru asigurare. Mai am o promisiune pentru un CEC de 5.000 euro cu termen 31 august, dar nu ştiu cât de sigur este şi dacă organizatorii vor accepta această soluţie", a precizat el.

Marinescu a participat la toate cele cinci etape de Formula 2 desfăşurate în acest sezon, cea mai bună clasare a sa fiind un loc patru chiar la ultima cursă de la Algarve. Romanul s-a clasat constant în puncte în acest sezon şi a acumulat 44 de puncte, cu ajutorul cărora ocupă locul 9 în clasamentul general.

Iată rezultatele complete obţinute de Marinescu în acest sezon competiţional:

 Circuit  Cursa
 Loc  Puncte
 Silverstone (Marea Britanie)
 Cursa 1
 7  6
 Silverstone (Marea Britanie)  Cursa 2
 8  4
 Marrakech (Maroc)
 Cursa 1  6  8
 Marrakech (Maroc)  Cursa 2  14  -
 Monza (Italia)
 Cursa 1  5  10
 Monza (Italia)  Cursa 2  16  -
 Zolder (Belgia)
 Cursa 1  9  2
 Zolder (Belgia)  Cursa 2  6  8
 Algarve (Portugalia)
 Cursa 1  12  -
 Algarve (Portugalia)  Cursa 2  4  12

 

Via | Mihai Marinescu

Comentarii (6)

  • Ivanoff
    "Ajutor Divin"
    Beu,eu iti zic sa te pui cu burta pe Sfanta Scriptura,sa inveti Crezul si sa ceri o audienta la Becali...
    Poate mai tine treaba cu Crezul...
    Din pacate astfel de situatii nu sunt observate de catre oficialitatile ACR (oricare ar mai fi ele acum ca tot am auzit de mari schisme si pe la ei),si din pacate cei care reusesc sa se mai ridice din "mormanul de moloz" nu sunt deloc sprijiniti si mai mult,sunt trasi in jos prin nepasarea lor...
    Scuza-mi glumitza de la inceputul commentului,insa cred ca in a noastra tzarisoara astfel de metode sunt singura sansa...
    8 1
  • Sponsor
    Mie nu-mi vine sa cred ca o echipa ce a facut deja atatea puncte in campionat sa fie in pericol de a nu concura in urmatoarea etapa....

    Poate cine stie, apare un nou sponsor cu o finantare serioasa cu ma fost in F1 la Brawn GP anul trecut.

    Fingers crossed sa se intample cum speram si fingers crossed ca la anu sa fi contractat la o echipa mai stabila si mai competitiva. :D
    4 0
  • F2
    Sincer daca aveam bani suficienti pentru intreaga competitie in F2 2010,il ajutam pe Marinescu 100%.
    3 0
  • solidaritate
    Ar trebui noi fanii sa facem un fond de solidaritate sa strangem cate 5-10 euro fiecare cat putem si poate reusim sa il trimitem pe Mihai la urmatoarea (urmatoarele ) curse .

    Poate cineva de la Automarket ar trebui sa se ocupe de punerea in practica a acestei idei .

    Daca stam toti si ne minunam cum cade drobul de sare nu rezolvam nimic , asa macar avem o sansa.
    5 0
  • patrioti
    Marketing plan:
    1.Automarket da un anunt la o televiziune de renume si apoi la toate cu profil sportiv
    2.Face apoi un mini site despre Marinesc si orice in jurul lui...adica..uite eu drept recompensa..donez 10 euro..sa zicem dar vreau un poster..care are ca si cost...0.2€ sa presupunem...sau orice..stii cum e..o fotografie ceva..
    3.Important e sa spargem gheata...daca suntem 1500 de utilizatori ai site-ului si dam cate 10 € uite iese banul..
    4.O alta chestie poate fi cum a facut redBull..toti care doneaza..sa fie cu o mini fotografie pe masina...la cursa...sau habar nu am...acum am idei..de ora 00.34 noaptea.. :)
    O chestie e clara...daca vrem sa fim romani si ne place fenomenul...sa facem ceva...orice..dar pozitiv sa fie..!
    4 0
  • Dacia
    Sunt idei bune insa nu sunt solutii de termen lung din pacate. Trebuie un sponsor serios gen Dacia sau altceva romanesc sau nu neaparat...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru