Marinescu încheie în top testele de Formula 2 de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.12.2011
Mihai Marinescu a terminat pe locul trei în clasamentul general a doua şi ultima zi din cadrul sesiunii de teste de Formula 2 de la Barcelona.

Pilotul român Mihai Marinescu şi-a demonstrat încă o dată calităţile în ultima zi de teste de iarnă din competiţia Formula 2 care a avut loc miercuri pe circuitul de la Barcelona.

După ce în prima zi a terminat pe locul doi în clasamentul general, braşoveanul în vârstă de 22 de ani a ocupat poziţia a treia la finalul sesiunii.

La fel ca marţi, sesiunea de miercuri a fost împărţită în patru sesiuni distincte, pe parcursul cărora Marinescu a fost permanent pe primele locuri: în prima sesiune a terminat pe locul doi după ce a fost cronometrat cu 1:37.183, poziţie repetată în a doua sesiune cu timpul 1:37.724.

În a treia sesiune a coborât pe locul patru după ce a oprit cronometrul la 1:38.789, pentru ca în ultima sesiune, în care piloţii au putut utiliza şi sistemul de overboost, să ocupe poziţia a treia cu timpul de 1:37.246.

În urma acestor rezultate, românul a terminat pe locul trei în clasamentul general al zilei, în spatele lui Christopher Zanella şi a lui Markus Pommer.

Odată cu aceasta sesiune de teste, Marinescu a încheiat oficial sezonul 2011 în sporturile cu motor, pe parcursul căruia a obţinut o victorie la Monza în Formula 2 şi a concurat în etapa demonstrativă de GP2 de la Abu Dhabi.

Pentru sezonul viitor, el îşi propune să concureze în GP2 sau World Series by Renault.

Via | Formula 2

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru