Marinescu încheie sezonul de Formula 2 cu un nou podium!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 30.10.2011
Marinescu Marinescu a terminat pe locul trei ultima cursă de Formula 2 a sezonului 2011, desfăşurată pe circuitul de la Barcelona.

Mihai Marinescu a încheiat într-un mod pozitiv sezonul 2011 al competiţiei Formula 2, reuşind o nouă prestaţie bună la volanul monopostului construit de Williams.

Plecat de pe poziţia a patra a grilei după o sesiune de calificări foarte bună, braşoveanul în vârstă de 22 de ani l-a depăşit la start pe Miki Monras şi ulterior a reuşit să-şi păstreze un avans de una-două secunde în faţa acestuia pe tot parcursul cursei.

Astfel, romanul a urcat la final pe podiumul de premiere şi şi-a trecut în cont încă 15 puncte în clasamentul general. În urma acestei performanţe, Marinescu a încheiat pe locul cinci în clasamentul general cu 138 de puncte un sezon în care punctul de referinţă va rămâne victoria obţinută pe circuitul de la Monza după ce a plecat din pole position.

Pentru anul viitor, el îşi propune să concureze în GP2, însă are nevoie de un buget consistent pentru a putea lua startul în această competiţie.

Comentarii (3)

  • Felicitari!
    Felicitari Mihai! Ar trebui ajutat de oamenii cu bani din aceasta tara, dar cu siguranta nu se vor gasi sponsori pentru GP2.
    19 0
  • castigatorul
    o fost un sezon pe care l-am urmarit, a avut curse bune si f bune cu ce material are la dispozitie, trebuie sa recunosc ca noi nu stim sa apreciem ce avem, iar cine poate nu da nimic, oricum felicitari Beu pentru felul in care ai facut multumiti pe multi fani, si nu abandona , meriti sa fi mai sus
    7 0
  • Romania
    In tarisoara noastra, nu exista oameni care sa investeasca in oameni cu adevarat talentati si carora le-ar prinde foarte bine un ajutor... din pacate. Ne concentram in continuare pe sportul cu cele mai mici realizari si din ce in ce mai penibil.."Traiasca fotbalul!!"
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru