Marinescu incheie testele din Formula 2 pe locul 11

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.04.2010
Mihai Marinescu a ocupat locul 11 in ultima zi de teste din competitia Formula 2, insa romanul nu si-a asigurat inca prezenta pe grila de start a sezonului 2010.

Dupa prestatia foarte buna de saptamana trecuta de pe circuitul de la Snetterton, Mihai Marinescu a profitat luni de o noua oportunitate pentru a testa un monopost de Formula 2.

De data aceasta, romanul s-a clasat pe locul 11 la finalul celor trei ore de teste desfasurate pe circuitul de la Silverstone. Marinescu a efectuat in total 33 de tururi, iar cel mai bun timp al sau a fost 1:38.886, pozitionandu-se la aproximativ 1.2 secunde in urma liderului.

In ciuda rezultatelor onorabile, Marinescu nu are inca locul asigurat pe grila de start a sezonului 2010. Conform site-ului oficial al competitiei, el are nevoie de 275.000 de lire sterline plus TVA pentru a participa in Formula 2 in acest an, iar pana la startul noului sezon au mai ramas doar 4 zile.

Via | FormulaTwo | Foto: FormulaTwo

Comentarii (3)

  • Ivanoff
    Pt Daniel Popescu
    Daniel: dc m-ai putea ajuta sa dezleg ënigma" jantelor pe 13 ti-as ramane super recunoscator! :)
    Cu toate ca urmaresc F1 de cand ma stiu,am luat dimensiunea jantelor "de buna" considerand ca e c m buna solutie dat fiind faptul ca rotile sunt expuse"(monoposturile neavand aripi) si este nevoie de cauciucuri "groase in carne",insa citind aceste noutati ma intreb,oare a fost doar o chestie de regulament sau intradevar era singura solutie tehnica.
    Merci si astept un raspuns "profi" ;)
    0 8
  • mda
    M-am uitat pe site (am comentat si la el pe blog). Nu mai arata nici un loc disponibil pentru actualul sezon.
    In weekend arata 4 libere (din care doua confirmate).
    Asa ca am vaga impresie ca Beu a ratat sezonul asta de F2. Pacat. Mare mare pacat.
    3 1
  • Schneider
    atunci comentator
    Evident, pacat. Dar cand te gandesti ca sunt atatia pusti nascuti cu talent dar care nu au avut nici a mia parte din sansa pe care a avut-o Marinescu....
    Partea buna este ca macar o parte din comentariul de la TVR va fi ok.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru