Marinescu, locul 13 în prima cursă de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 18.09.2010
Mihai Marinescu a terminat pe locul 13 prima cursă de Formula 2 de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Deşi şi-a propus să termine pe podium una dintre cursele din acest weekend, Mihai Marinescu nu a reuşit să se apropie de o asemenea performanţă în manşa de sâmbătă.

Plecat doar de pe locul 17 al grilei de start, braşoveanul în vârstă de 21 de ani a câştigat trei poziţii la start, două dintre ele datorate unui incident în care au fost implicaţi doi piloţi. Câteva tururi mai târziu, romanul a depăşit-o pe poloneză Kowalska şi a urcat pe 13, poziţie pe care s-a menţinut până la sfârşitul cursei.

Ultimele trei sferturi ale cursei nu au adus nimic deosebit pe circuit, cursa fiind câştigată de italianul De Marco. În urma rezultatelor înregistrate, britanicul Dean Stoneman a devenit matematic campion al Formulei 2, urmând să efectueze o sesiune de teste pentru Williams ca premiu pentru această performanţă.

Duminică sunt programate calificările (ora 10:00) şi cursa (ora 15:00) contând pentru manşa a doua a etapei de la Valencia, ultima a sezonului 2010 al Formulei 2.

Cursa va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Eurosport.

Comentarii (2)

  • Marinescu
    din pacate e cam slabut conationalul nostru. nu e un lucru inbucurator pt noi dar asta e situatia. sper ca maine sa faca o cursa buna
    6 2
  • Marinescu
    Dupa ce-a depasit-o pe poloneza de ce n-a continuat sa depaseasca, ii era dor de curul polonezei? :))
    Stiti, stirile astea n-ar trebui publicate pentru ca nu sunt lucuri cu care noi romanii ne putem mandri...sunt bune numai de spus la colt de strada unor prieteni.
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru