Marinescu, locul 6 in a doua sesiune de calificari de la Marrakech

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 01.05.2010
Mihai Marinescu va pleca de pe pozitia a sasea a grilei de start in cursa de duminica de pe circuitul Marrakech din Maroc.

Dupa dezamagirea traita in prima cursa de la Marrakech, cand a fost nevoit sa abandoneze din motive tehnice cand concura pe locul 5, Mihai Marinescu si-a arata din nou calitatile in a doua sesiune de calificari, reusind sa stabileasca al 6-lea timp.

La capatul celor 16 tururi parcurse in sesiunea de 30 de minute, brasoveanul a fost cronometrat cu 1:31.511, fiind cu aproape o secunda si jumatate mai lent decat Philip Eng, austriacul care va pleca din pole positon.

Marinescu a avut o prestatie buna pe tot parcursul sesiunii, ocupand locurile 4 si 5 in cea mai mare parte a timpului, inainte de a cobori pana pe 6 in ultimele momente ale evenimentului.

Cea de-a doua cursa de pe circuitul Marrakech din Maroc se va desfasura duminica, 2 mai, cu incepere de la ora 15:05, urmand sa fie transmisa in direct pe postul de televiziune Eurosport 2.

Comentarii (6)

  • program
    http://tv.eurosport.com/tvhome.shtml

    este pe eurosport 1 cursa
    0 0
  • @Daniel Popescu
    Multumesc mult... cursa a inceput la 14.05!!!
    2 0
  • Ivanoff
    Si eu iti "multumesc",Daniel...
    Dupa un 1 Mai tumultos,imi pun si eu reminder sa-l vad pe Beu si dau pe Eurosport de spargatorii de seminte,analfebetismul suprem,cea mai de jos speta a sportului...FOTBAL.
    Merci Daniel!
    1 0
  • Daniel Popescu
    Marrakech
    Cursa a inceput la ora locala 12:05. Pana acum, marocanii au fost cu trei ore in urma Romaniei. In noaptea dintre sambata si duminica ei au trecut insa la ora de vara, astfel ca ora locala 12:05 a devenit ora 14:05 pentru Romania. Din aceasta cauza a aparut confuzia.

    Ne cerem scuze pentru inconvenient, insa site-ul oficial al Formulei 2 nu a mentionat nimic despre trecerea Marocului la ora de vara.
    1 2
  • eurosport
    pe siteul eurosport.ro scria ca incepe la 14:05 cursa. Daca nu m-as fi uitat acolo si eu mi-as fi luat teapa. Oricum Mihai a avut parte de o cursa destul de neplacuta si grea.
    0 0
  • Ivanoff
    @Daniel Popescu
    Se aude ceva legat de cursa urmatoare?
    Ma refer aici dc mai au ceva schimbari de fus orar in plan...
    :))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru