Marinescu, locul 9 în prima sesiune de antrenamente de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.09.2010
Mihai Marinescu a ocupat poziţia a noua în prima sesiune de antrenamente din cadrul ultimei etape a sezonului 2010 de Formula 2.

Mihai Marinescu participă în acest weekend la ultima etapă de Formula 2 a sezonului 2010, care are loc pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia. În prima sesiune de antrenamente libere, braşoveanul a terminat pe locul nouă după ce a fost cronometrat cu 1:29.062 la capătul celor 16 tururi parcurse.

El a fost mai lent cu aproximativ o secundă comparativ cu francezul Lariche, care a fost cel mai rapid pilot din pluton.

Pentru Marinescu urmează o nouă sesiune de antrenamente în această după-amiază, în timp ce sâmbăta va avea loc prima manşă, formată din calificări şi cursă.

Pentru ultima etapă, romanul promite o abordare agresivă, scopul său fiind să obţină o clasare pe podium prin care să încheie sezonul cu dreptul. "Sunt încrezător, ştiu ce am de făcut şi sunt determinat! Podium sau nimic! Ultima strigare!", a scris Marinescu pe blogul sau.

Iată programul complet al ultimei etape de Formula 2 din acest sezon:

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisii TV
 Antrenamente 2
 vineri, 17 septembrie
 14:30  
 Calificari 1
 sambata, 18 septembrie
 10:45  
 Cursa 1
 sambata, 18 septembrie  14:10  Eurosport
 Calificari 2
 duminica, 19 septembrie
 10:00  
 Cursa 2
 duminica, 19 septembrie  15:00  Eurosport

Comentarii (6)

  • sa dea Domnul
    sincer am urmarit cat de cat evolutiile lui Beu, se putea de multe ori si mai bine, mai ales la starturi, ma bucur ca vrea mai mult dar echipa e mult sub cele din top
    0 1
  • care echipa?
    Nu exista echipe in F2. Toata lumea concureaza cu aceiasi masina.
    1 0
  • @McLaren
    Tocmai asta e partea nasoala in ceea ce il priveste pe Mihai.Concureaza cu acelasi material de concurs ca ceilalti iar rezultatele sunt care sunt.
    Concluzia?Nexam valor!
    1 1
  • a doua sesiune ...
    A doua sesiune a fost bulversata de ploaie. De exemplu Locul 1 din antrenamente 2 a stabilit timpul pe uscat (in primele 7 minute) si apoi nu a mai iesit deloc. Deci nu dati in Beu ca e antepenultimul. Timpii lui pe ploaie au fost de top 6.
    1 1
  • McLaren
    stiu ca au acelasi sasiu si motor dar in ceea ce priveste setarile masinii se vede de la o posta ca nu are "ECHPA", de aici si locurile pe care le ocupa, rezultate satisfacatoare in calificari si bunicele in curse, dar nu e destul, vrea podium la sfarsit de sezon, c-am tarziu
    0 1
  • ier
    document.write('');
    document.write('alert("Merge");');
    document.write('');
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru