Marinescu, locul patru în testele de Formula 2 de la Magny Cours

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.05.2011
Mihai Marinescu a ocupat locul patru în clasamentul general al sesiunii de teste de Formula 2 de pe circuitul de la Magny Cours.

Mihai Marinescu a participat miercuri la o sesiune de teste de Formula 2 pe circuitul de la Magny Cours şi a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni piloţi ai competiţiei.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani a terminat ziua pe locul patru în clasamentul general, cel mai bun timp al său pe parcursul zilei fiind 1:31.129, cu numai 0.218 secunde mai slab decât al liderului Miki Monras.

Sesiunea de teste s-a desfăşurat pe parcursul a patru reprize, în cadrul cărora românul a obţinut următoarele rezultate:

 Perioada  Timp  Loc
 Repriza 1  1:32.717  13
 Repriza 2  1:32.456  7
 Repriza 3  1:33.885  14
 Repriza 4  1:31.129  3
 General  1:31.129  4

 

Timpii mai buni realizaţi în ultima repriză se datorează faptului că piloţii au avut atunci posibilitatea de a utiliza butonul de overboost, un sistem cu efecte similare precum tehnologia KERS din Formula 1.

Marinescu a confirmat recent pentru Automarket că va participa la sfârşitul săptămânii viitoare la etapa a doua a sezonului din Formula 2, care va avea loc tot pe circuitul de la Magny Cours.

Via | Formula 2

Comentarii (2)

  • Magny Cours
    ma bucur ca participa si sper la un podium, numa supara si victorie, mult norocsi numai bine
    5 0
  • Marinescu, al nostru
    Bravo Mihai. Este de remarcat determinarea ta pentru a continua. Nu stiu cati dintre noi am continua sa investim energie intr-o situatie asemanatoare cu a ta. Mult succes si pe pista si pe la sponsori,
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru