Marinescu pleacă de pe 10 în a doua cursă de la Brno

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 01.08.2010
Mihai Marinescu va lua startul de pe locul 10 în a doua cursă de Formula 2 de la Brno.

După ghinionul pe care l-a avut în prima cursă din cauza unui jalon agăţat pe monopost care i-a deteriorat semnificativ aerodinamica, Mihai Marinescu a obţinut al 10-lea timp în sesiunea de calificări din această dimineaţă de pe circuitul Brno din Cehia.

Braşoveanul în vârstă de 21 de ani a fost cronometrat cu 1:46.980 şi a fost cu 1.2 secunde mai lent decât Dean Stoneman, pilotul care va pleca din pole position. Astfel, romanul are ocazia de a termina în puncte şi de a progresa în clasamentul general, acolo unde în acest moment ocupa locul 11 cu 52 de puncte.

A doua cursă de Formula 2 de la Brno începe la ora 16:50 şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Eurosport 2.

Comentarii (1)

  • echipa
    Chiar daca Beu e un pilot bun masina si echipa in general sunt slabi, diferente prea mari intre masini cu acelasi sasiu, motor, dinamica, setarile la masina sunt ridicole daca pierzi 1.2 sec la acelasi pachet competitiv, e bine ca nu se da batut si lupta, bafta Beu
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru