Marinescu prezintă fanilor din Bucureşti trofeul câştigat la Nurburgring

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.05.2012
Mihai Marinescu va fi prezent marţi în Bucureşti la sediul Colina Motors unde va oferi fanilor şansa de a vedea trofeul obţinut după victoria de la Nurburgring.

Pilotul român Mihai Marinescu va oferi fanilor sporturilor cu motor din Bucureşti oportunitatea de a vedea trofeul primit după victoria obţinută sâmbătă în Formula 2 pe circuitul de la Nurburgring.

Braşoveanul va fi prezent marţi începând cu ora 15:00 la sediul Colina Motors situat în strada Pechea din cartierul Băneasa.

Cu această ocazie, Marinescu va urca pentru câteva minute şi în simulatorul Ford Fiesta WRC pentru a intra în pielea unui pilot de raliuri.

Marinescu a obţinut în weekendul precedent una dintre cele mai mari performanţe din istoria sporturilor cu motor din România: a câştigat cursa de sâmbătă de la Nurburgring după ce a plecat din pole position şi a ocupat locul doi în cursa de duminică după ce a fost lider în cea mai mare parte a acesteia.

În urma acestor performanţe, Marinescu ocupă locul patru în clasamentul general cu 74 de puncte, iar următoarea etapă este programată pe celebrul circuit de la Spa-Francorchamps în perioada 22-24 iunie.

Colina Motors este unul dintre partenerii pilotului braşovean în Formula 2, fiind furnizorul oficial al combinezonului.

Comentarii (1)

  • BackonYou
    MM
    Tare ma bucur pentru el. Numai bine.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru