Marinescu ratează cursa de Formula 2 de la Nurburgring

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.05.2012
Mihai Marinescu a anunţat că nu va putea participa la etapa de Formula 2 de la Nurburgring din cauza lipsei de finanţare.

Speranţele lui Mihai Marinescu de a lupta pentru titlu în sezonul 2012 al Formulei 2 pentru a obţine un test cu Williams în Formula 1 au scăzut din nou.

După ce în etapa de la Algarve a obţinut un singur punct şi s-a îndepărtat de liderul Luciano Bacheta, braşoveanul în vârstă de 23 de ani a anunţat pe blogul personal că nu va putea participa la a treia etapă a sezonului, care va avea loc pe circuitul de la Nurburgring la sfârşitul lunii mai.

Ca de fiecare dată, motivul este reprezentat de lipsa banilor, iar românul şi-a exprimat nedumerirea cu privire la lipsa de interes a companiilor de a se promova prin intermediul său.

"Deşi nu am adunat decât un singur punct (n.r - în Portugalia), încă mă mai pot bate pentru campionat, însă va fi mult mai greu. Problema este că la Nurburgring nu pot participa din motive financiare! Sunt surprins că nimeni cu potenţial bun de sponsorizare nu vrea să ni se alăture! Am rezultate bune, sunt rapid, sunt constant, camerele de luat vederi mă urmăresc şi cu toate acestea nu am un sponsor sigur pe care să mă pot baza întreg sezonul şi să nu mai am stresul 'voi participa sau nu la următoarea etapă?'", a precizat el.

Marinescu a obţinut 31 de puncte în primele două etape ale sezonului şi ocupa locul şase în clasamentul general, la 69 de puncte în spatele lui Bacheta, care a câştigat toate cele patru curse ale sezonului desfăşurate până acum.

Etapa de la Nurburgring este programată în weekendul 25-27 mai.

Via | Mihai Marinescu

Comentarii (6)

  • Pacat. La noi sunt bani doar de borduri si manele.
    13 0
  • Sincer...
    Romanii sunt de vina, nu altcineva! Nu muncesc dar lenevesc si cersesc, zic ca vor face dar nu fac...mai mir cum de mai dobandesc incredere din partea altora si totodata si sume de bani imprumutate!
    8 0
  • romania
    a plecat trenul
    nu-i mai plangeti de mila ca n-are rost... a avut sansa MARE cand a testat pentru cei din gp2 si nu a impresionat cu nimic... oricum e un pilot mediocru, deci cariera lui si-a atins apogeul... Norocul lui ca e roman, ca daca era german, italian sau francez nici pana aici nu ajungea... concurenta e mult mai acerba... se pierdea de mult Marinescu... asa in schimb i-au suflat romanii si presa un kil de pene... si mai toata lumea il vede mare pilot... dar fara sponsori...
    10 4
  • poate pe alta cale.....
    din cate stiu mihai studiaza ingineria si declara daca nu ma insel ca in cazul in care nu va reusi sa ajunga pilot in marele circ, poate o va face ca inginer. cred ca aceasta a doua varianta mai e posibila. prima din pacate cu siguranta NU. acum motivele pentru care acea prima varianta din pacate nu se va concretiza, dupa umila mea parere, nu sunt numai banii. si posibil ca la o analiza obiectiva si cei care au postat anterior (cam rautacios) sa aiba un mic sambure de adevar in unele afirmatii pe care le-au redactat si probabil gandit.
    5 0
  • @romania
    De acord cu tine si uite ce le spuneam eu de la bun inceput unora care nu erau de acord cu mine: http://formula1.automarket.ro/stiri/feature-sansele-lui-mihai-marinescu-sa-castige-titlul-in-formula-2-44163.html
    Laudele si incurajarile aduse lui Marinescu comparatiile gresite ale lor ma fac sa-i vad ca pe niste oameni visatori delor realisti, precum e Hamilton care v-am spus ce face: http://formula1.automarket.ro/stiri/hamilton-anticipeaza-o-cursa-echilibrata-la-barcelona-44533.html
    3 2
  • Imi pare rau dar e un pilot mediocru,nici dupa al 2 sezon consecutiv nu impresioneaza,si se mai vaita ca nu are sponsori,pai pt. ce sa investeasca in e???
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru