Marinescu va concura în etapa de Formula 2 de la Nurburgring

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.05.2012
Mihai Marinescu va participa la etapa de Formula 2 care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni pe circuitul de la Nurburgring.

Pilotul român Mihai Marinescu a anunţat la începutul lunii mai că nu va putea participa la etapa de Formula 2 de la Nurburgring din perioada 25-27 mai din cauza faptului că nu dispune de bugetul necesar.

Cu toate acestea, braşoveanul în vârstă de 23 de ani a anunţat miercuri seară prin intermediul reţelelor de socializare FourSquare, Twitter şi Facebook că a ajuns pe circuitul de la Nurburgring.

Chiar dacă nu a precizat explicit că va concura în Formula 2, prezenţa sa în Germania nu poate avea alt scop decât participarea în etapa de pe celebrul circuit care găzduieşte inclusiv curse de Formula 1. Ca de obicei, weekendul de Formula 2 va începe cu cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri, pentru ca sâmbătă să aibă loc prima manşă de calificări şi cursa, iar duminică manşa a doua.

Marinescu ocupă locul şase în clasamentul general cu 31 de puncte, în primul rând datorită celor 18 puncte câştigate pentru locul doi ocupat în a doua cursă de la Silverstone.

FORMULA 2 - NURBURGRING - PROGRAM

Eveniment Ziua Ora Transmisiuni TV
Antrenamente 1 vineri, 25 mai 10:50  
Antrenamente 2 vineri, 25 mai  15:05  
Calificari 1 sambata, 26 mai 10:20  
Cursa 1 sambata, 26 mai  14:40 Sport.ro
Calificari 2 duminica, 27 mai 10:00  
Cursa 2 duminica, 27 mai  15:30 Sport.ro 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru