Marinescu va pleca de pe locul 12 în prima cursă de la Zolder

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.06.2010
Mihai Marinescu a stabilit al al 12-lea timp în prima sesiune de calificări din cadrul etapei de Formula 1 de la Zolder.

După prestaţiile mai puţin reuşite din cele două sesiuni de antrenamente de vineri, Mihai Marinescu a terminat pe locul 12 prima sesiune de calificări de pe circuitul Zolder din Belgia, aceasta urmând să fie poziţia de pe care va pleca în cursa de sâmbătă.

Braşoveanul în vârstă de numai 20 de ani a fost cronometrat cu 1:24.407, timpul său fiind cu peste o secundă mai lent decât cel realizat de autorul pole positionului, britanicul Stoneman. De data aceasta, romanul a fost scutit de problemele tehnice din a doua sesiune de antrenamente şi a parcurs în total 17 tururi.

Cursa de sâmbătă din cadrul etapei de la Zolder se va desfăşura începând cu ora 13:15 (ora României) şi va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Eurosport.

Iată programul complet al tuturor evenimente rămase din cadrul etapei de la Zolder:

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisii TV
 Cursa 1
 sambata, 19 iunie
 13:15  Eurosport
 Calificari 2
 duminica, 19 iunie
 10:45  
 Cursa 2
 duminica, 19 iunie  15:00  Eurosport

Comentarii (11)

  • beu
    21 de ani are
    2 0
  • Vizionare cursa pe internet
    Salut. Imi poate spune cineva unde se pot viziona cursele F2 pe internet? Am tot cautat dar nu am gasit nimic. Multumesc
    0 0
  • Mai multa responsabilitate la redactare, domnilor
    Alonspo, Buemi si Hamilton al c\tulea timp au stabilit?

    Rar se-ntampla, mai rar decat eclipsele, ca sambata si duminica sa pice-n aceesi data. Acum e un moment d-ala istoric...
    0 2
  • @
    ori echipa ori masina e de vina...totdeauna are probleme tehnice . Totusi , locul 8 nu e rau deloc . Bravo Beu si succes in a doua cursa !
    4 2
  • @f2
    Tinand cont ca a plecat de pe linia boxelor, nu am auzit din ce cauza, a facut o cursa foarte buna de recuperare si sa aparat in turul 21 bine. Sa speram ca in urmatoarea cursa sa se pozitioneze pe un loc mai bun. Bafta
    3 1
  • @Ghiri
    Site-ul f2 ofera(parca) posibilitatea vizionarii online.Calificarile parca nu sunt transmise.
    3 0
  • cursa de la zolder
    bravo beule ai fost super in cursa de ieri tine-o tot asa si lasa ciumetii sa tot bata din gura
    2 0
  • cursa 2
    Cursa 2 Beu pleaca de pe 9. Sa speram ca nu vor fi probleme cu masina la start
    2 0
  • Pat Fry
    Inginereul demisionar de la Mclaren din luna mai, a semnat cu Ferrari incepand din 2011. trebuia sa se ocupe de mp4-26, acum a migrat la Ferrari. Informatia este precizata de sport.bild care preia o sursa din gazzetta dello sport. Vad ca inginerii astia schimba echipele intre ei mai ceva ca antrenorii din Liga lui Mitica, din ianuarie si Mclaren l-a angajat pe John Iley ca sef al departamentului aerodinamic.
    2 0
  • Horrible things
    Will happen
    "Mihai Marinescu a stabilit al al 12-lea timp în prima sesiune de calificări din cadrul etapei de Formula 1 de la Zolder."

    Ba fratilor.. doar o vorba am sa spun: Graba strica treaba!

    Ruushiniiiiicaaaaa!
    2 2
  • Zolder
    Deci, in prima cursa a terminat pe locul 8, in a doua pe locul 6.
    Felicitari Mihai! Locul 9 la general...la cat ghinion a avut pana acum, nu e rau deloc. Sunt foarte curios cand apar stirile cu rezulatele acestea...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru