Marussia a intrat în insolventă, dar speră să concureze în Brazilia şi Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Luni, 27.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia a intrat în insolvenţă, iar noul administrator al echipei speră să găsească un investitor cu ajutorul căruia ruşii să participe la ultimele două curse, programate în Brazilia şi Abu Dhabi.

Esential 3 curse au mai ramas pana la sfarsitul sezonului 2014
Marussia a devenit luni a doua echipă de Formula 1 care intra în insolvenţă din cauza situaţiei financiare, la numai trei zile după ce Carterham a luat o decizie similară.

Echipa din Rusia va fi administrată în următoarea perioadă de compania FRP Advisory LLP, care a confirmat că Marussia nu va fi prezentă la Marele Premiu al Statelor Unite de la sfârşitul acestei săptămâni, lucru dezvăluit anterior de Bernie Ecclestone.

După Austin, mai sunt două curse în campionat, la Sao Paulo şi în Abu Dhabi, iar participarea echipei la aceste curse va depinde de rezultatul procesorului de administrare şi de negocierile cu părţile interesate.

FRP Advisory LLP
Administrator Marussia
La fel ca şi în cazul celor de la Caterham, obiectivul Marussiei este să găsească un nou investitor, cu speranţa că echipa va putea apoi să facă deplasarea la ultimele două curse ale sezonului, programate în Brazilia şi Abu Dhabi.

"După Austin, mai sunt două curse în campionat, la Sao Paulo şi în Abu Dhabi, iar participarea echipei la aceste curse va depinde de rezultatul procesorului de administrare şi de negocierile cu părţile interesate, dar fereastra de oportunitate este foarte mică", au precizat preprezentantii FRP Advisory LLP într-un comunicat de presă.

Întrucât Caterham şi Marussia nu vor fi prezente la Austin, Marele Premiu al Statelor Unite va avea doar 18 monoposturi la start, cel mai mic număr după Marele Premiu al statului Monaco din 2005.

Via Marussia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru