Massa admite că este în pericol să piardă locul la Ferrari

de Daniel Popescu
Marti, 06.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa a admis că are nevoie de o îmbunătăţire a rezultatelor pentru a evita să fie îndepărtat de la Scuderia Ferrari.

Esential 16 puncte a obtinut Felipe Massa in ultimele cinci curse
Contractul lui Felipe Massa cu Ferrari expiră la sfârşitul acestui sezon, iar echipa nu este încă pregătită să ia o decizie cu privire la viitorul său. Brazilianul a început sezonul cu performanţe bune, însă în ultima perioadă a regresat vizibil şi a obţinut doar 16 puncte în cinci curse, lucru care l-a determinat inclusiv pe preşedintele Luca di Montezemolo să-i transmită un avertisment.

Massa a admis că rezultatele pe care le va obţine după pauza de vara vor avea un impact semnificativ asupra deciziei echipei cu privire la numele coechipierului pentru sezonul 2014.

Rezultatele vor decide dacă voi rămâne sau dacă voi schimba echipa.

Felipe Massa
Pilot Ferrari
"Rezultatele vor decide dacă voi rămâne sau dacă voi schimba echipa. Există încă posibilitatea să rămân acolo, dar cel mai important lucru este să obţin rezultate.
Sunt mulţumit de modul în care pilotez în termeni de ritm, atât în calificări, cât şi în cursă. Trebuie doar să termin cursele normal şi şi fiu consecvent. Dacă fac asta vor veni şi rezultatele"
, a declarat el citat de publicaţia Autosport.

Unul dintre piloţii care speră să facă pasul spre Ferrari la un moment dat este Jules Bianchi, membru în Academia de Piloţi a Scuderiei. Francezul i-a mulţumit pe oficialii Ferrari după rezultatele obţinute pentru Marussia în primul sau sezon în Formula 1, însă este puţin probabil să reprezinte o alternativă la Massa pentru sezonul 2014.

"Bianchi a finalizat mutarea în Formula 1 fără probleme. A devenit un pilot de referinţă pentru echipa şi a căpătat încredere pe circuit. Vom continua să ne concentrăm pe gestionarea stresului, un aspect în care a înregistrat deja progrese, chiar dacă mai există loc pentru îmbunatăţiri", a declarat Luca Baldisserri, şeful Academiei de Piloţi Ferrari.

Via Autosport, SkySports

Comentarii (7)

  • Doua variante vad pentru Ferrari. Di Resta sau Hulkenberg. Sunt tineri, au capatat experienta si au talent.
    10 1
  • da... Paul di Resta, Hulkenberg, Sutil, chiar si Maldonado ar fi solutii! prevad insa ca Alonso ar incerca sa ii determine sa il aduca pe Sutil. este un pilot experimentat, destul de rapid si constant iar in plus a fost batut de Hamilton din postura de coechipier in F3! (Alonso fiind cam de valoare egala sau apropiata de Hamilton, spera sa il bata si el)
    Paul di Resta e un risc pt Alonso... l-a batut din postura de coechipier pe Vettel in F3!
    Hulkenberg cred ca i-ar crea mari problemespaniolului iar Maldonado desi e rapid si relativ experimentat, nu este constant...
    4 6
  • Masaa este foarte instabil! Alterneaza rezultatele bune cu ... "demolarea" monopostului. Nu stiu de cati ani nu s-a mia intimplat ca un pilot sa distruga atatea masini!
    Nu pot sa inteleg de ce Felipe tine neaparat sa imaprta sezoul in doua etape: una slaba spre groaznica si una buna spre foarte buna. Cum sa castige Ferrari titlul cu astfel de mentalitate ?
    3 6
  • Hulkenberg sau di Resta sunt solutii de viitor,piloti relativ tineri,talentati, determinati si hotarati sa accepte un rol de locotonent pana se retrage Alonso,urmand ca pe urma sa ramana pilot principal,insa pentru mine,n-ar fi o surpriza nici sa-l vad pe Kobayashi intr-un combinezon rosu.
    2 1
  • Repet:

    WE WANT BACK KIMI TO FERRARI!!!!
    https://www.facebook.com/WWtBKimiRaikkonenToSF
    2 0
  • pt.91Schumi06
    Pai Kobayashi este deja intr-un combinezon rosu! Este pilot de teste la Ferrari.
    2 0
  • pablo, ma refeream sa devina pilot titluar. Dar am inteles aluzia;)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru