Massa anticipează probleme în India din cauza pneurilor hard

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.10.2011
Felipe Massa se teme că pneurile hard vor provoca noi dureri de cap pentru Ferrari în Marele Premiu al Italiei.

Ferrari a avut un start modest în campania pentru sezonul 2011 parţial din cauza pneurilor hard, care nu s-au potrivit foarte bine caracteristicilor monopostului 150 Italia.

Scuderia a înregistrat o serie de rezultate slabe în primele cinci curse, în care s-au folosit doar pneuri soft şi hard, însă situaţia s-a rezolvat aparent în Marea Britanie, unde Fernando Alonso a câştigat în aceleaşi condiţii. Totuşi, Felipe Massa anticipează că Ferrari ar putea avea din nou bătăi de cap cu pneurile hard în Marele Premiu al Italiei, în special pentru că circuitul este unul complet nou.

"Primele impresii sunt că circuitul este interesant şi are câteva similarităţi cu cel din Coreea de Sud, întrucât are o linie dreaptă lungă şi multe tipuri de viraje de la foarte rapide la foarte lente cu câteva schimbări de altitudine. Totuşi, aici se opresc comparaţiile cu Coreea de Sud, întrucât ar trebui să fie mult mai cald în acest weekend şi pentru că vom utiliza pneurile soft şi hard de la Pirelli, care nu reprezintă alegerea ideală pentru 150 Italia.

Sper că am făcut ceva progrese în această direcţie şi că putem obţine un rezultat bun", a declarat brazilianul pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

În pregătirea etapei inaugurale din Coreea de Sud, Massa s-a antrenat atât în simulatorul Ferrari, cât şi în noul joc F1 2011, care a apărut pe piaţă la sfârşitul lunii septembrie.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, India, Massa

Comentarii (4)

  • Mauro7xtra
    Ori e India, ori e Italia...
    "Felipe Massa se teme că pneurile hard vor provoca noi dureri de cap pentru Ferrari în Marele Premiu al Italiei." - asa arata la ora 18:30, in 25.10.2011 subtitlul de la articol... Mai departe nu am mers.. probabil ca mai sunt greseli :)
    5 0
  • Marele Premiu al Italiei
    ...ai dreptate, Mauro, si pe mine ma zgarie pe creier multele dovezi de superficialitate. Dar venim de buna voie pe acest site, deci ne asumam riscurile.
    Sau poate nu stie Massa pe ce lume traieste??!!
    3 0
  • Simpaticus
    x-zone
    ce faţă de prost poate sa aibe milogul ăsta.
    4 5
  • Cred ca Massa va fi singurul care va avea probleme,el fiind si cel ce se tot plange..Alonso se plange mai rar si,desi are acelasi monopost,cu tot cu hard,mai scoate ceva rezultate..
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru