Massa: "Căldura ne va ajuta să fim competitivi în Ungaria"

de Daniel Popescu
Luni, 22.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa anticipează că vremea călduroasa va ajuta Ferrari să fie competitivă la Hungaroring, însă anticipează o nouă performanţă majoră pentru Red Bull Racing.

Esential 3 este locul ocupat de Ferrari in clasamentul constructorilor inainte cursei din Ungaria
Ferrari are nevoie de un rezultat cât mai convingător în Marele Premiu al Ungariei pentru a rămâne în lupta pentru cele două titluri mondiale în urma rezultatelor relativ modeste din ultima perioadă.

Felipe Massa este încrezător în şansele echipei sale şi consideră că vremea călduroasa din Ungaria va avea un impact pozitiv asupra performanţelor monopostului F138.

"Încercam tot ce putem pentru a îmbunătăţi monopostul şi pentru a-l face mai bun. Chiar dacă în mod normal Hungaroring este un circuit bun pentru Red Bull, sper să fim competitivi acolo. Ar trebui să fie mai cald. Nu am avut prea multe curse pe vreme călduroasă în acest an şi cred că este important să avem condiţii caniculare, pentru că asta ajuta întotdeauna monopostul nostru. Aşa că sper să fim competitivi acolo", a declarat brazilianul pentru SkySports.

Întotdeauna ne uităm la Red Bull ca la echipa cu cel mai complet monopost când vorbim despre calificări şi cursă.

Felipe Massa
Pilot Ferrari
Cu toate acestea, Massa anticipează că Red Bull Racing va fi încă o dată echipa de învins şi anticipează un nou rezultat bun în calificări pentru Mercedes.

"Întotdeauna ne uităm la Red Bull ca la echipa cu cel mai complet monopost când vorbim despre calificări şi cursă.

În mod normal, Mercedes are cel mai rapid monopost în calificări, dar apoi se chinuie un pic în cursă. Poate că acum se vor chinui şi mai mult, pentru că nu mai putem inversa pneurile", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (5)

  • nu inteleg de ce vremea trebuie sa fie cea care ajuta Ferrari..chiar nu opt mai mult de atat? atunci ce pretentii sa ai..daca vremea e caniculara,daca abandoneaza pfettel sau kimi, daca Mercedes nu iese in ploe.... daca nu stiu ce... astea-s povesti..
    6 2
  • Poate pe Alonso. Massa iar o sa pupe zidurile inca din primul FP.
    6 2
  • ion
    Monoposturile Lotus si Ferrari au un ritm de cursa semnificativ mai bun daca temeperatura asfaltului e mai ridicata.
    Vezi diferenta dintre doua curse de anul asta: Monaco vs Barcelona.
    10 2
  • Anul trecut erau rapizi pe temperaturi scazuti, acum sunt rapizi pe temperaturi ridicate. Poate in 2014 vor nimeri reteta castigatoare si vor fi cei mai rapizi indiferent de conditiile meteo.
    5 0
  • eu nu inteleg de ce vb massa.chiar nu inteleg.eu in locul as tace pana la sfarsitul sezonului ,mi as lua bagajul si as pleca.cate scuze sa mai gasesti dupa cel putin 10 ani la ferrar ,timp in care ai fost dominat de absolut toti coechipierii
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru