Massa dezvăluie că a negociat un contract cu McLaren

de Daniel Popescu
Vineri, 15.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa a purtat negocieri pentru sezonul 2014 inclusiv cu McLaren, însă brazilianul a ales Williams după ce britanicii s-au reorientat spre Kevin Magnussen.

Esential 4 este numarul echipelor cu care a negociat Massa inainte de a semna cu Williams
Felipe Massa a avut mai multe opţiuni pentru sezonul 2014 al Formulei 1 după ce a fost îndepărtat de la Ferrari, cele mai populare fiind Lotus şi Williams.

Brazilianul a dezvăluit însă că a fost aproape de a ajunge la un acord final cu McLaren, fapt care confirmă că britanicii intenţionau oricum să renunţe la serviciile lui Sergio Perez înainte de a-l promova pe Kevin Magnussen.

"Am vorbit cu Lotus, dar nu numai cu Lotus. Am vorbit cu Lotus, Williams, Force India şi McLaren. Sincer să fiu, având în vedere tot ce s-a întâmplat, sunt din ce în ce mai convins că Williams a fost alegerea potrivită. Poate că o alegere bune era McLaren, dar ei au ales o altă direcţie. Aşa că Williams a fost cea mai constructiva echipă pentru viitor şi cred că alegerea este bună", a declarat el în paddock-ul circuitul de la Austin.

Poate că o alegere bune era McLaren, dar ei au ales o altă direcţie.

Felipe Massa
Pilot Ferrari
Williams traversează în prezent cel mai modest sezon din întreaga sa istorie după ce a obţinut un singur punct în 17 curse, însă Massa priveşte cu încredere datorită facilităţilor de la fabrica echipei şi a experienţei celor din departamentul tehnic.

"Am fost foarte surprins de ceea ce am văzut în interiorul companiei.

Cred că au toate posibilităţile şi infrastructura de a face o treabă bună. Întotdeauna este important să pui piesele la un loc, aşa că mă bucur că piesele se schimbă pentru o schimbare de viitor care să permită celor de la Williams să revină acolo unde au fost. O echipă competitivă, cu un monopost competitiv şi cu o parte din istoria F1", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (3)

  • Papa Franck
    Asta mai lipsea de acolo ca dezastrul sa fie complet.
    5 12
  • massa a fost zburat pe nedrept de la ferrari, acum sunt curios cine va fi cobaiul la anul, strategia ferrari de anul viitor mi se pare tocmai fara viitor.
    10 5
  • gioconda
    Masa nu e mai mult decat un sofer de maxi taxi!
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru