Massa: "Este crucial să obţinem un rezultat bun în Canada"

de Daniel Popescu
Vineri, 07.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa admite că Ferrari are nevoie cel puţin de un podium în Canada după rezultatele modeste de la Monaco.

Cred că este foarte important să obţinem un rezultat bun. Sper că putem lupta pentru un nou podium.

Felipe Massa
Pilot Ferrari
Ferrari a obţinut doar şase puncte în Marele Premiu al statului Monaco prin locul şapte obţinut de Fernando Alonso, în timp ce Felipe Massa a abandonat în urma unui accident provocat de o defecţiune la suspensii.

A fost una dintre cele mai slabe prestaţii ale Scuderiei din acest debut de sezon, iar Massa admite că echipa are nevoie măcar de un podium în Marele Premiu al Canadei pentru a rămâne aproape de rivali în lupta pentru cele două titluri mondiale.

"Cred că este foarte important să obţinem un rezultat bun. La Monaco nu am avut weekendul pe care îl aşteptam, aşa că privesc înainte să am un nou weekend bun pentru mine, pentru Alonso şi pentru echipă. Sper că monopostul va funcţiona bine pe acest circuit şi că putem lupta pentru un nou podium", a declarat brazilianul.

Voi fi îngrijorat doar atunci când Domenicali sau di Montezemolo îmi vor spune că sunt nemulţumiţi de performanţele mele.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Deşi în mod obişnuit reuşeşte să progrese în curse comparativ cu poziţiile de pe grila de start, Alonso nu a fost capabil să repete acest traseu şi la Monaco, însă susţine că nu a fost criticat în interiorul echipei din acest motiv.

"Voi fi îngrijorat doar atunci când (şeful) Stefano Domenicali sau (preşedintele) Luca di Montezemolo îmi vor spune că sunt nemulţumiţi de performanţele mele.

Voi rămâne foarte calm pentru că ştiu ce a funcţionat şi ce nu a funcţionat la Monaco", a precizat spaniolul.

Via ESPNF1, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru