Massa: "Ferrari poate lupta pentru podium la Melbourne"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.03.2012
Felipe Massa consideră că Ferrari poate termina pe podium prima cursă a sezonului, în ciuda predicţiilor negative ale conducerii tehnice.

Prestaţia modestă a celor de la Ferrari din testele din februarie şi martie l-au determinat pe directorul tehnic Pat Fry să declare că nu se aşteaptă la o clasare pe podiumul de premiere în cursa de debut din Australia.

Opinia nu este însă împărtăşită şi de Felipe Massa, care susţine că se gândeşte doar la oportunitatea de a termina cursa de la Melbourne pe podium.

"Nu voi ascunde faptul că nu suntem 100% satisfăcuţi cu ceea ce am făcut în aceste trei sesiuni de teste din Spania şi aş fi preferat să fim un pic mai rapizi. Avem un monopost complet nou şi încă trebuie să învăţăm şi să scoatem tot potenţialul din el."

"Cu siguranţă există câteva echipe care par foarte puternice, precum Red Bull. McLaren, Mercedes şi Lotus par foarte rapizi. Apoi este un grup care s-a apropiat şi vom lupta într-un spaţiu de zecimi de secundă cu Sauber, Toro Rosso şi Force India. Totuşi, cred că putem lupta pentru podium, este singurul gând pe care îl am în cap.

Dar trebuie să mai aşteptăm doar câteva zile pentru a avea răspunsul", a declarat brazilianul.

Massa se află sub presiunea de a obţine rezultate bune în 2012 după parcursul modest din ultimii trei ani, însă insistă că nu se gândeşte la acest lucru.

"Acest an nu este cu mult diferit faţă de cele din trecut. Va fi pentru cel puţin a treia oară când voi începe un sezon fără să am un nou contract, dar asta nu are nicio importanţă. Muncesc cu obiectivul de a-mi prelungi relaţia cu Ferrari care durează de atât de mulţi ani", a mai precizat el.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • Mda...
    Massa asta e chiar un fel de dobitoc,se contrazice singur.
    pai mai acum putina vreme spunea ca nu sunt competitivi si ca mai au mult de munca,acum s-a sucit?
    De fapt nu inteleg ce mai cauta la Ferrari,sa fiu sincer.Asta ca sa nu generalizez la F1...
    7 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru