Massa: "Ferrari va avea succes cu Domenicali"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.02.2009
Felipe Massa este convins ca Scuderia Ferrari se va bucura de mult succes sub conducerea lui Stefano Domenicali.

Domenicali a preluat conducerea Scuderiei Ferrari de la Jean Todt la inceputul sezonului 2008, presa internationala speculand pe tot parcursul anului trecut ca italianul nu reuseste sa fie la fel de autoritar ca predecesorul sau.

Totusi, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Autosport, Felipe Massa si-a exprimat speranta ca Domenicali va avea parte de un al doilea sezon mult mai puternic, chiar daca echipa a ratat titlul la piloti in 2008.

"Cu siguranta ideea si directia spre care ne indreptam sunt din ce in ce mai bune. Cred ca Domenicali a demonstrat ca este un bun muncitor. Munceste foarte mult. Este un caracter complet diferit fata de Jean Todt, dar cred ca a demonstrat ca este capabil sa isi faca treaba si cu siguranta a avut succes inca din primul an. Sper sa avem mai mult succes in al doilea an. Am o relatie grozava cu Domenicali si il sprijin in tot ceea ce face", a declarat bazilianul.

Referindu-se la noul monopost Ferrari F60, vicecampionul mondial considera ca stilul de pilotaj nu va diferi foarte mult fata de anul trecut, in ciuda numeroaselor schimbari de ordin tehnic.

"Este o mare schimbare, cu siguranta. A fost diferit fata de ce ne asteptam la inceput. Dar dupa cateva tururi te obisnuiesti cu masina si acum ma simt confortabil sa o pilotez. Ma obisnuiesc foarte repede cu noile reguli si nu cred ca va fi o diferenta foarte, foarte mare".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru