Massa neagă semnarea unui contract cu Williams

de Daniel Popescu
Vineri, 25.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un membru al managementului lui Felipe Massa a negat că brazilianul a semnat un contract pe cinci ani cu Williams.

Am vorbit şi cu Lotus, Force India şi Sauber. Dar nu am ajuns la stadiul de a discuta termenii contractului şi detaliile despre relaţia noastră cu echipa.

Alessandro Aluni Bravi
Management Felipe Massa
Presa braziliană a relatat joi că Felipe Massa a semnat un contract pe cinci sezoane cu Williams, urmând să-l înlocuiască pe Pastor Maldonado.

Informaţia a fost însă negată de Alessandro Aluni Bravi, unul dintre membrii echipei de management ai pilotului brazilian condusă de Nicolas Todt. Acesta a confirmat negocierile cu Williams, dar afirmă că nu se pune problema unui contract pe cinci ani şi că există discuţii şi cu alte echipe în perspectiva sezonului următor.

"Massa a spus deja că Williams ar reprezenta o opţiune bună pentru 2014, dar nimic nu este sigur. În primul rând, cine mai semnează un contract pe cinci în Formula 1? Sebastian Vettel a prelungit pentru doi ani, Lewis Hamilton are contract pe trei ani. Williams este doar unul dintre scenariile pentru noi.

Am vorbit şi cu Lotus, Force India şi Sauber. Dar nu am ajuns la stadiul de a discuta termenii contractului şi detaliile despre relaţia noastră cu echipa", a declarat el.

Indiferent dacă va fi la Williams sau în altă parte, voi continua in Formula 1.

Pastor Maldonado
Pilot Williams
La rândul său, Maldonado a admis că nu ştie sigur dacă va concura pentru Williams în sezonul următor, însă este convins că va rămâne în Formula 1.

"Pentru anul viitor am un contract cu echipa, dar nu se ştie niciodată. În acest moment nu am luat nicio decizie, dar acest lucru se va întâmpla peste câteva curse. Cu siguranţă voi continua în Formula 1. Indiferent dacă va fi la Williams sau în altă parte, voi continua. Sunt cel mai interesat să fiu confirmat, să anunţ situaţia pentru anul viitor", a declarat el.

Maldonado a dezvăluit că nu este în pericol să piardă finanţarea din partea PDVSA pentru sezonul viitor, în ciuda scandalului de corupţie în care sunt implicaţi mai mulţi sportivi în Venezuela.

"Piloţii din Venezuela trebuie să plătească pentru banii primiţi de la stat.

Există un program prin care poţi schimba banii la un curs preferenţial (n.r - din moneda locală în dolari). Dar unii piloţi au schimbat banii la un curs preferinţial şi apoi i-au vândut pe piaţă secundară (n.r - pentru profit)", a explicat el.

Via Motorsport, SkySports, Autosport

Comentarii (4)

  • M-au disperat astia cu Maldonado! Ce are asta, fratilor?
    2 2
  • bani
    5 0
  • Ca sa vezi ce are ,pune-l intr-o masina buna ......
    2 1
  • malasorte
    Chiar crezi ce spui hasu?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru