Massa nu este de acord cu reducerea salariilor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.12.2008
Felipe Massa sustine ca echipele nu trebuie sa reduca salariile pilotilor din Formula 1.

Echipele incearca sa gaseasca metode prin care sa reduca bugetele necesare participarii in Formula 1, iar una dintre solutiile gasite este si reducerea salariilor pilotilor de top.

De altfel, seful Scuderiei Ferrari, Stefano Domenicali, a sugerat ca inclusiv pilotii echipei sale ar putea fi afectati de aceasta masura. Vizat direct de aceasta decizie, Felipe Massa considiera ca o astfel de masura ar fi gresita si evidentiaza ca exista alte metode mai eficiente pentru reducerea costurilor.

"Nu sunt de acord. Intr-un sport atat de competitiv ca F1, pilotul joaca un rol fundamental, iar costurile cu pilotii sunt mici comparativ cu bugetele echipelor. Cu cat mai multi oameni muncesc pentru a reduce costurile, cu atat va fi mai bine pentru toata lumea".

La fel ca multi alti piloti, pilotul brazilian nu crede ca introducerea unui motor unic in Formula 1 este benefica pentru viitorul acestui sport. "Nu gasesc aceasta idee interesanta. Lupta pentru reducerea costurilor este importanta, dar un motor unic ne indeparteaza de ceea ce reprezinta F1, iar acest lucru nu se poate intampla.

Un Ferrari care sa aiba un alt motor nu este un Ferrari. La fel este si pentru Mercedes, Toyota sau Renault".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru