Massa nu revine pe circuit in acest sezon

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.09.2009
Ferrari a anuntat ca Felipe Massa nu va fi capabil sa revina intr-o cursa de Formula 1 in acest an, insa va fi apt pentru a concura in sezonul 2010.

Felipe Massa a efectuat luni mai multe analize medicale la Miami, in urma accidentului suferit in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

Rezultatele preliminare indica faptul ca pilotul brazilian nu va putea reveni pe circuit in acest sezon, ci abia anul viitor. Rezultatele testelor medicale sunt pozitive, insa Massa va efectua in urmatoarele zile o noua operatie de rutina pe craniul creierului, dupa care va continua perioada de recuperare. La finalul acesteia, brazilianul va relua antrenamentele pentru a fi pregatit sa concureze in sezonul 2010.

"Evident, rezultatele testelor au fost primite cu caldura la Maranello, in sensul ca echipa poate conta 100% pe Felipe pentru startul sezonului urmator", se arata intr-un comunicat de presa al Scuderiei Ferrari.

La randul sau, Massa si-a exprimat satisfactia ca recuperarea decurge foarte bine si spune ca in acest moment se gandeste doar la reluarea antrenamentelor. "Sunt foarte multumit de rezultatul testelor. Dupa mica operatie pe care o voi face in urmatoarele zile voi fi capabil sa fac exercitii de gimnastica pentru a reveni in forma si, dupa aceea, voi testa karturi.

Pe circuit intr-un monopost de F1? Sa facem lucrurile pas cu pas: acum ma concentrez numai pe inceperea pregatirii fizice, ceea ce reprezinta deja un pas inainte", a declarat brazilianul.

In lumina acestor noutati, sansele ca Luca Badoer sa fie inlocuit de Ferrari pentru ultimele 5 curse ale acestui sezon prind din ce in ce mai mult contur, un anunt fiind asteptat in urmatoarele doua zile, potrivit declaratiilor anterioare ale lui Stefano Domenicali.

Via | Ferrari

Comentarii (3)

  • Excelenta poza!
    Daca te uiti cu atentie se observa ca niciunuia nu-i pasa de mesajul de pe panou. Fiecare se uita in alta directie si se gandeste la cu totul altceva. Ce repede l-au uitat! Rusinica!
    0 0
  • poateee...
    este echipa de mecanici a lui Kimi.
    0 0
  • Imagine cu Massa...
    Un link de unde puteti afla noutati despre Massa...
    http://uk.eurosport.yahoo.com/01092009/58/massa-return-2010.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru