Massa: "Red Bull are cel mai competitiv monopost"

de Daniel Popescu
Marti, 05.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa crede că Red Bull va avea şi în acest an cel mai bun monopost din Formula 1, însă speră ca Ferrari să aibă parte de un început de sezon mai biun decât în 2012.

Opinia generală la finalul testelor de iarnă este că Red bull Racing şi-a ascuns adevărata formă şi că va deţine din nou cel mai performant monopost de pe grila de start.

Această opinie este împărtăşită inclusiv de Felipe Massa, care susţine că a fost impresionat de ceea ce a arătat în teste tripla campioana mondială.

"Monopostul Red Bull este foarte competitiv. Este un monopost foarte stabil şi poţi vedea, nu numai atunci când eşti în spatele său, că are o parte spate foarte bună. În stinturile lungi au fost constanţi cu degradarea pneurilor. Pentru mine este probabil cel mai competitiv monopost, aşa cum a fost cazul şi în campionatele precedente. Sunt într-o direcţie similară", a declarat brazilianul.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Massa este încrezător că Ferrari va începe noul sezon într-o formă mai bună decât cea aratată anul trecut, ştiut fiind faptul că Scuderia a avut parte de un monopost prea puţin competitiv în prima primele curse din 2012.

"Trebuie să mergem la prima cursă şi la prima sesiune de calificări şi să avem o idee clară a locului unde suntem.

Suntem optimişti că putem începe mai bine sezonul decât anul trecut şi sper să facem asta. Dar sunt şi alte monoposturi rapide. Cei de la Mercedes au arătat bine pe acest circuit (n.r - Barcelona), în special pe un singur tur de circuit, dar nu arată prea rău nici pe stinturile lungi", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (7)

  • Aceleasi declaratii le-am citit si acum un an, acum 2 ani, acum 3 ani...Ei iar sunt praf la inceput
    7 3
  • pinochio
    semne bune anu' are...
    5 4
  • @pinochio
    pinochio, suna-l pe gepeto
    5 4
  • mirel_f1
    Ferrari nici anul acesta nu are o masina rapida,si Alonso si Massa au declarat ca Redbull si MClaren ar avea masini mai bune ca Ferrari
    4 4
  • seby9626
    De unde stii tu ca nu au o masina mai rapida decat Red Bull sau McLaren?Ai testat-o tu?Si in plus din teste chiar reiese contrariul a cea ce ai zis tu.
    4 4
  • Marius
    Ferrari au afirmat printre altele ca nu se simt deloc amenintati de "forma" redbull din acest an. As lua declaratiile de mai sus ceva mai prudent. E multa disimulare. Pe de alta parte Vettel nu e foarte multumit de monopost. Vor fi surprize mari la inceputul sezonului.
    0 3
  • mirel_f1
    Nu am testat eu monopostul Ferrari m-am bazat pe afirmatile celor 2 piloti Ferrari
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru