Massa: "Rezultatele, mai importante decât viitorul meu"

de Daniel Popescu
Marti, 02.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa insistă că se concentrează pe obţinerea unor rezultate pozitive în ultimele curse ale sezonului şi că lasa gândurile cu privire la viitorul său în plan secund.

Sigur că viitorul meu este important, dar acum rezultatele reprezintă cel mai important lucru.

Felipe Mass
Pilot Ferrari
Viitorul lui Felipe Massa continuă să fie incert în condiţiile în care Ferrari amână un anunţ oficial în privinţa numelui coechipierului lui Fernando Alonso.

Considerat favorit să-şi păstreze locul la echipă în faţa celor doi piloţi ai echipei Force India, brazilianul susţine că nu se gândeşte la viitorul său, ci la performanţele pe care le poate obţine în ultimele şase curse ale sezonului.

"Sigur că viitorul meu este important, dar acum rezultatele reprezintă cel mai important lucru, ceea ce înseamnă că mă concentrez pe fiecare cursă în parte. Ştiu ce pot să fac, ce pot oferi echipei şi care sunt talentele mele. Echipa ştie de asemenea aceste lucruri, pentru că am fost cu ei mai mult de o zi sau de un an. Cel mai bun plan este să concurez fără să-mi fac griji despre viitor", a declarat el pentru site-ul oficial al Scuderiei Ferrari.

Referindu-se strict la cursa de la Suzuka de la sfârşitul acestei săptămâni, Massa admite că speră să poată lupta pentru pole position şi victorie, chiar dacă într-o astfel de situaţie ar trebui să-şi ajute şi coechipierul în lupta pentru titlul mondial.

"Chiar dacă va fi dificil, în acest weekend mi-ar plăcea să lupt din nou pentru pole şi victorie.

Monopostul nostru poate fi competitiv la Suzuka pentru că sunt multe viraje de viteză care se potrivesc monopostului F2012, aşa că cum se poate vedea şi după rezultatele de la Silverstone, întrucât cele două circuite au unele caracteristici în comun în privinţa forţei de apăsare aerodinamică şi a setărilor monopostului", a adăugat el.

În Marele Premiu al Marii Britanii din vara acestui an, Massa a obţinut cel mai bun rezultat din acest sezon (locul patru), în timp ce Alonso a terminat pe doi.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru