Massa: "Schumi piloteaza numai daca il las eu"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.07.2009
Felile Massa a aflat joi ca Michael Schumacher il va inlocui la Ferrari pana cand va putea reveni pe circuit. Reactia brazilianului: "Numai daca il voi lasa eu!"

In ciuda accidentului suferit cu numai 5 zile in urma, Felipe Massa a avut puterea sa glumeasca atunci cand a aflat ca bunul sau prieten Michael Schumacher il va inlocui la Ferrari pana cand va fi pregatit sa revina in cockpit.

"Massa arata ca un boxer. Vorbeste foarte mult si spune glume. Cand a auzit, de exemplu, ca Michael Schumacher il va inlocui, Felipe a spus: "Vom vedea daca il las sa piloteze acel monopost". Se gandeste numai la curse", a precizat Dino Altman, doctorul sau personal.

Massa a efectuat miercuri noi teste medicale, care au confirmat ca punga de fluid pe care Massa o avea la nivelul creierului este pe cale sa dispara. Acest lucru l-a determinat pe Altman sa afirme ca brazilianul va putea fi externat peste numai cateva zile.

"Punga de fluid a implicat numai o foarte mica parte din creier. Nu este nimic ingrijorator si nicio alta operatie nu exista in plan. Nu va exista nicio problema permanenta. Vorbeste normal, foarte bine si chiar mai mult decat inainte. Isi aminteste totul incepand de sambata, cu exceptia accidentului, despre care nu stie nimic.

Stie ce zi este astazi si ca pentru doua sau trei zile a fost inconstient. La modul in care decurs lucrurile, va fi capabil sa plece chiar si mai devreme de 10 zile", a explicat el.

De asemenea, Massa a aflat cine a castigat Marele Premiu al Ungariei si a precizat ca isi aminteste pozitia pe care o ocupa in calificari inainte de accident.

Via | AFP

Comentarii (7)

  • ...
    asta ii bine...
    0 0
  • !!!
    Asteptam stirea in care Schumi ii va cere voie lui Massa sa piloteze..........
    0 0
  • hm
    si-a revenit si massa asta?arogantu'...
    0 0
  • @pulbere
    nu stiu de ce postezi la aceasta stire...te-a rugat cineva sa postezi?...atunci valea...a castigat si hamham o cursa...cu noroc...mai bine zis cu ghinionul lui alonso...si acum toti fanii v-ati trezit...si hop-tzop pe automarket sa va dati mari...pacat...sunteti un numar prea mare...ar fii o chestie tare daca adminul ar sterge toate conturile celor care nu isi viziteaza contul cel putin odata pe saptamana
    0 0
  • de scuderiae scuderia 30.07.2009, 23:25
    nu stiu de unde ti vin tie ideiile astea cu stergerea conturilor asta 1 si 2 ham ham cum ii spui tu acolo la tine pe ulita nu a castigat cursa cu noroc,a castigat o pe merit unele comentarii nu si au rostul da deee tara e plina de ...
    0 0
  • @....
    de dinastia ca tine si ca pulbere
    0 0
  • scuderia e dinastia ca tine si ca pulbere
    tu gandesti cand scrii?tu vezii ce scrii? trezestete pana nu e prea tarziu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru