Massa şi Gutierrez, penalizaţi cu câte trei poziţii pe grila de start

de Daniel Popescu
Sambata, 11.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa şi Esteban Gutierrez au fost penalizaţi cu câte trei poziţii pe grila de start a cursei de la Barcelona pentru blocarea unor rivali în calificări.

Esential 3 locuri pe grila de start au pierdut Massa si Gutierrez
9 este pozitia de pe care va pleca Massa in cursa de la Barcelona
Marele Premiu al Spaniei a suferit schimbări importante pe grila de start după ce comisarii de cursă au decis să penalizeze doi piloţi.

Cea mai importantă este penalizarea de trei poziţii primită de Felipe Massa pentru blocarea lui Mark Webber de la Red Bull Racing, brazilianul fiind retrogradat de pe locul şase pe locul nouă al grilei de start. De pedeapsa suferită de brazilian vor profita Romain Grosjean (Lotus), Webber şi Sergio Perez de la McLaren, care urca câte o poziţie.

O pedeapsă similară a primit şi Esteban Gutierrez pentru blocarea lui Kimi Raikkonen în prima parte a calificărilor. Mexicanul, care a avut parte de o sesiune de calificări modestă pentru Sauber, va coborî de pe locul 16 pe locul 19 al grilei de start. Alături de Giedo van der Garde de la Caterham, şi cei doi piloţi ai echipei Williams, Valtteri Bottas şi Pastor Maldonado, vor urca câte o poziţie pe grilă în urma acestei decizii. 

Comentarii (7)

  • alonso si ferrari iar l-au sapat pe massa..of of din cauza lor nu e masa campion modial
    6 18
  • Robert Visoiu a terminat prima cursa pe locul 9, plecat de la 12. si-a intrecut unul din coechipieri si a fost avantajat de cateva abandonuri, dar tot a avut o cursa geniala... sunt tottal impresionat de domnul Visoiu :)
    9 5
  • de fapt pe ambi
    6 1
  • bbrunes
    Nu a avut Alonso si echipa nicio treaba cu faptul ca a fost Massa penalizat, @azmodan...din contra, au de pierdut cu fiecare pozitie ori prestatie modesta a lui
    11 0
  • :)) azmodan doar e ironic....clar aici nu ii ataca pe cei de la ferarri sau pe alonso. Nici massa nu e de ironizat...a fost foarte competitiv azi...a fost in spatele lui alonso la doar 0.001 s...si de obicei a fost bun in calificari...cursa ii face ceva probleme...nu se descurca in pluton, dar sa vedem ce va fi maine.
    1 0
  • heelp please!
    Unde se poate vedea online F1? (in afara de VipBoxSport care nu stiu de ce in noul format merge foarte sacadat la mine).

    Multumesc!
    0 0
  • alin
    incearca aici:http://www.usagoals.me/
    Ai mai multe linkuri printre care si sky sports.
    Vizionare placuta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru