McLaren a prezentat noul monopost de Formula 1 pentru 2020: "Va fi un sezon dificil"

de Daniel Popescu, Foto: McLaren
Vineri, 14.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit noul monopost MCL35 pentru sezonul 2020 al Formulei 1, iar echipa britanică anticipează un sezon dificil în ciuda progreselor realizate anul trecut.

McLaren a prezentat în această săptămână noul monopost cu care va concura în sezonul 2020 al Formulei 1, în cadrul unui eveniment transmis în direct pe Youtube de la sediul central al echipei din Woking.

Britanicii au decis să păstreze și în acest an culorile tradiționale portocaliu și albastru implementate de fondatorul Bruce McLaren.

La fel ca anul trecut, noul monopost va utiliza un motor furnizat de Renault, cu ajutorul căruia britanicii au încheiat sezonul precedent pe poziția a patra în clasamentul constructorilor cu 145 de puncte.

Chiar dacă 2019 a fost cel mai mult sezon al echipei din ultimii 5 ani, șeful Andreas Seidl anticipează ca 2020 va fi un sezon dificil.

"Nu trebuie să ne complăcem, acesta va fi un sezon dificil. Nimic nu este ușor în Formula 1, iar concurența la vârful plutonului de mijloc va fi intensă. Avem 6 zile de teste pentru a pregăti startul noului sezon", a declarat el.

La fel ca și anul trecut, echipa McLaren va aborda noul sezon cu Carlos Sainz și Lando Norris.

Prima sesiune de teste din acest  an va avea loc pe circuitul de la Barcelona în perioada 19-21 februarie și va fi urmată de o nouă sesiune de trei zile între 26-28 februarie pe același circuit.

Via McLaren

Comentarii (9)

  • pacat ca pastreaza motorul ala de 2 lei. anul asta o sa fie dezastru pentru ei. pacat
    5 11
  • @sandu, in curand vor trece la motoare Mercedes
    9 3
  • Alonso ce zice despre "noul" monopost ?
    8 4
  • Alonso nu mai zice nimic in F1. Doar ca unii se prind mai greu.
    12 9
  • @Bradu
    Bine ca s-au prins si cei de la McLaren ca Alonso nu mai are nimic de spus in F1 !
    10 8
  • foarte urat. are culorile reno
    4 6
  • O combinatie de culori care mie m-i se pare cea mai urata dintre toate masinile.
    Sincer, desi simpatizez cu ei, cred ca vor avea un an mai slab decat 2019, si asta datorita declaratiei lui Andreas Seidl de la sfarsitul anului trecut care zicea ca masina cu specificatia 2021 este deja in teste in tunelul aerodynamic, pe 2021 este alocarea cea mai mare de resurse.
    Cat despre Alonso as vrea sa il mai vad un an, doi prin Formula 1, dar singura sansa , daca chiar doreste, este sa se duca la vreo echipa de mijloc ( cum ar fi Renault ) sau vreo echipa nou venita unde va avea scuza ca dezvolta monopostul
    6 0
  • Chiar daca trec la motoare Mercedes, motorul pentru Mclaren va fi inferior motorului lui Hamilton sau Bottas.
    5 0
  • AlexRKN
    anu' asta Renault o sa aiba un cuvant greu de spus in campionat :) credeti-ma pe cuvant. Ii vad pe locul 3 la constructori Ferrari, Mercedes, Renault (cel putin o echipa motorizata de ei, MCL sau echipa de uzina)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru