McLaren a programat pentru marţi o şedinţă tehnică de criză

de Daniel Popescu
Marti, 10.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii echipei McLaren vor analiza marţi dimineaţă motivele pentru care performanţele monopostului au scăzut dramatic în ultimele curse.

Esential 29 de puncte a castigat McLaren in ultimele sase cursa cu exceptia victoriei lui Lewis Hamilton de la Montreal
2 pozitii a pierdut McLaren in clasamentul constructorilor dupa cursa de la Silverstone: a coborat de pe doi pe patru
Jenson Button a dezvăluit că McLaren va organiza marţi dimineaţă o şedinţă la sediul central de la Woking în care va analiza rezultate modeste din ultimele curse. După ce Button a câştigat cursa inaugurală a sezonului, McLaren a regresat vizibil în ultimele şase curse şi a fost depăşită în clasamentul constructorilor de Lotus şi Ferrari, ocupând acum doar locul patru în clasamentul constructorilor.

"Marţi dimineaţă avem o întâlnire tehnică care în mod cert va fi sobră. Pur şi simplu nu suntem suficient de rapizi. Nu ştiu ce a mers atât de prost. Dacă ai pune un alt pilot în monopost, accesta ar avea un şoc real", a declarat britanicul pentru publicaţia The Guardian.

Şeful Martin Whitmarsh a admis că este dezamăgit de actuala situaţie, însă susţine că echipa este determinată să revină cât mai curând în lupta pentru victorii.

"Piloţii ştiu că trebuie să lucrăm la monopost, să îl facem mai bun, să înţelegem pneurile.

Aceste lucruri fac parte din munca noastră, aşa că vom continua să forţăm. Nu cred că trebuie să ne construim moralul, pentru că toată lumea este concentrată pentru a încerca să obţină performante. În acest moment nu sunt îngrijorat în mod deosebit. Dacă eşti îngrijorat nu înseamnă că maşina merge mai repede. Sigur că sunt dezamăgit, dar nu există magie", a precizat britanicul pentru SportingLife.

Lipsa de rezultate a celor de la McLaren vine într-un moment complet nepotrivit, în condiţiile în care echipa ar trebui să înceapă negocierile cu Lewis Hamilton pentru semnarea unui nou contract.

Via The Guardian, SportingLife

Comentarii (4)

  • Fire Sam Michael si rezultatele bune vor aparea.
    4 8
  • Fire Martin Whitmarsh si rezultatele bune vor aparea cu siguranta. Il vrem pe Ron inapoi :( Whitmarsh ii moale, bleg, pe scurt ii un lider slab :(
    5 3
  • mobius
    Nu stiu de ce pneurile nu pot fi intelese, acest lucru afecteaza toate echipele. Nu s-a intamplat asa ceva pana sa vina Prrelli, dar nu Pirrelli este de vina pentru asta ci probabil FIA, care permite aceasta incertitudine pentru o asa zisa crestere a spectacolului in F1. Totul a devenit insa o mare loterie in care nu prea mai conteaza nimic in afara pneurilor si am impresia ca de fapt Pirrelli nu prea mai stapaneste trasabilitatea lor, livrand pneuri de aceeasi specificatie dar de calitati diferite echipelor, as spune neintentionat, cel putin deocamdata.
    4 2
  • Simona
    McLaren = O MARE VARZA !!!
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru