McLaren anticipează noi progrese în Canada

de Daniel Popescu
Marti, 03.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren speră să revină pe locul cinci în clasamentul constructorilor printr-o prestaţie bună la Montreal, acolo unde anticipează progrese comparativ cu etapa de la Monaco.

Esential 52 de puncte a obtinut McLaren in primele sase curse ale sezonului 2014
5 este pozitia ocupata de McLaren in clasamentul constructorilor
2 este cel mai bun rezultat inregistrat de McLaren in 2014 (Kevin Magnussen, Australia)
McLaren a pus capăt unei serii de trei curse fără puncte şi a obţinut o dublă clasare în top 10 în Marele Premiu al statului Monaco.

Britanicii ocupă însă doar locul cinci în clasamentul constructorilor, la egalitate de puncte cu rivalii de la Williams, astfel că echipa şi-a propus deja să câştige puncte în fiecare cursă pentru a înregistra progrese.

Directorul de curse Eric Boullier este încrezător că echipa poate obţine rezultate şi mai bune în Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni, atât datorită noilor update-uri, cât şi a configuraţiei circuitului, care favorizează echipele cu motor Mercedes.

"Am adus cu regularitate update-uri de la începutul sezonului, dar cu siguranţă am forţat începând cu cursa de la Barcelona.

La Monaco am avut multe update-uri mecanice pe monopost, iar configuraţia circuotului din Canada este de mare viteză cu multe linii drepte, dar fără niciun viraj adevărat de mare viteză, multe şicane şi viraje lente. Prin urmare, circuitul ar trebui să se potrivească monopostului nostru şi ar trebui să fim într-o formă mai bună decât la Monaco", a declarat francezul.

Jenson Button a ocupat locul şase în Marele Premiu al statului Monaco, în timp ce coechipierul său Kevin Magnussen a terminat pe poziţia a 10-a. Ambii piloţi au încheiat însă evenimentul la un tur în spatele învingătorului Nico Rosberg.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • doar promisiuni
    8 0
  • astia si Ferarii ,debordeaza de optimism
    6 1
  • F1 din 1990
    Cu Rocinante e greu sa construiesti imperii, locul 5 este posibil.
    3 0
  • ovidiu15081982
    Sunt fan Mclaren din 98 dar din pacate anul asta mai sus de locul 5 nu termina, as spune chiar 6 !! Sunt departe rau iar cu Button pilot nicio sansa pt ei...
    0 1
  • Test Driver 01
    Ciudat intr-ul alt interviu a spus ca la Monaco a contat configuratia circuitului si nu se asteptau sa castige puncte si ca au concurat cu pachetul pentru Canada... a uitat deja?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru