McLaren confirma programul testelor de la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.02.2010
McLaren a anuntat oficial ca Lewis Hamilton si Jenson Button vor testa monopostul MP4-25 si in cadrul sesiunii de teste de la Jerez din aceasta saptamana.

McLaren Mercedes este una dintre primele echipe care pregateste terenul pentru sesiunea de teste de la Jerez care va incepe miercuri. Echipa britanica a confirmat ca Lewis Hamilton va urca in cockpitul monopostului MP4-25 in primele doua zile de teste, urmat de coechipierul sau Jenson Button in zilele de vineri si sambata.

De asemenea, Lotus F1 Racing a confirmat pentru publicatia GPUpdate ca pilotul de teste Fairuz Fauzy va fi primul care va evalua noul monopost T127 in cadrul testelor de la Jerez din aceasta saptamana. Malaezianul va fi urmat de Heikki Kovalainen, care va avea doua zile la dispozitie pentru a se acomoda cu noua masina, in timp ce veternaul Jarno Trulli va urca in cockpit sambata.

Sesiunea de teste de la Jerez din aceasta saptamana va fi prima la care va participa Lotus F1 Racing, insa meteorologii au avertizat deja ca trei dintre cele patru zile de evaluare vor fi afectate de ploi puternice.

Via | McLaren | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru