McLaren dezvăluie că a negociat cu Raikkonen anul trecut

de Daniel Popescu
Marti, 27.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martin Whitmarsh a dezvăluit că McLaren a negociat anul trecut cu Kimi Raikkonen semnarea unui contract pentru sezonul 2013 şi nu exclude reînceperea discuţiilor pentru anul viitor.

Esential 5 sezoane a concurat Raikkonen pentru mcLaren in perioada 2002-2006
McLaren a fost nevoită să caute un înlocuitor pentru Lewis Hamilton după ce britanicul a ales să plece la Mercedes în sezonul 2013, iar echipa l-a recrutat în cele din urmă pe Sergio Perez de la Sauber.

Şeful Martin Whitmarsh a dezvăluit însă după cursa de la Spa-Francorchamps că a purtat negocieri inclusiv cu Kimi Raikkonen şi a sugerat în mod clar că nu exclude reînceperea discuţiilor.

"Raikkonen a fost întotdeauna un pilot mare şi sunt un mare fan al lui. În acest moment sunt multe speculaţii şi vom vedea ce se întâmpla. Probabil că nu ar trebui să fiu atât de deschis. Anul trecut am discutat cu el, dar din diverse motive nu s-a întâmplat. În acest an nu am avut nicio discuţie încă", a precizat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Evident, Raikkonen este determinat să plece în altă parte şi am senzaţia că nu-şi va îndeplini obiectivul, aşa că vom vedea ce se va întâmplă.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
În plus, Whitmarsh a lăsat să se înţeleagă că McLaren ar putea avea o şansă să-l recruteze pe Raikkonen pentru că, în opinia sa, finlandezul vrea să plece de la Lotus, dar nu va reuşi să semneze cu Red Bull Racing.

"Evident, Raikkonen este determinat să plece în altă parte şi am senzaţia că nu-şi va îndeplini obiectivul, aşa că vom vedea ce se va întâmplă.

În acest moment nu vorbim cu Raikkonen, aşa că vom aştepta să vedem ce se întâmpla pe piaţa piloţilor", a adăugat el.

Declaraţiile sale vin însă în contextul în care Whitmarsh a afirmat tot în aceste zile că McLaren vrea să-i prastreze pe Jenson Button şi Sergio Perez şi în sezonul următor.

Via Formula1

Comentarii (2)

  • neacsu
    asta e ca femeia aia frumoasa care refuza pe toti iar cand vrea si ea (tarziu) nu o mai vrea nimeni....
    12 5
  • Mai razi si acum de "femeia frumoasa pe care nu o vrea nimeni".
    O uitasem este la ferrari parca nu-i asa ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru