McLaren nu a influentat linia de piloti Force India

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.01.2009
Ron Dennis sustine ca McLaren nu are nicio influenta asupra liniei de piloti pentru Force India, desi admite ca a facut sugestii pentru echipa lui Vijay Mallya.

Parteneriatul tehnic dintre McLaren si Force India a nascut numeroase speculatii potrivit carora echipa anglo-germana isi va impune cel putin un pilot la team-ului lui Vijay Mallya.

Totusi, cu ocazia lansarii noului monopost pentru 2009, Ron Dennis a afirmat ca s-au facut doar sugestii cu caracter informational.

"Nu avem niciun drept contractual pentru astfel de decizii in cadrul echipei Force India", a precizat Dennis. "Dar bineinteles ca opiniile noastre au fost exprimate si ascultate. Dar pana la urma Vijay Mallya si sponsorii sai trebuie sa decida ce este mai bine pentru ei. Exista cateva oportunitati pentru unii dintre pilotii cu care avem relatii, iar Mercedes-Benz sprijina tinerii piloti. Au fost discutii, dar decizia le-a apartinut".

Force India a confirmat recent ca Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil vor continua sa piloteze pentru echipa si in sezonul urmator.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru