McLaren nu este încă mulţumită de progresele din Bahrain

de Daniel Popescu
Joi, 25.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martin Whitmarsh susţine că nu este pe deplin mulţumit de progresele arătate de McLaren în Bahrain şi laudă prestaţia lui Serio Perez după criticile la adresa sa.

McLaren a obţinut un loc şase şi un loc 10 în Marele Premiu al statului Bahrain, cele mai bune rezultate din acest debut de sezon, însă echipa ocupă doar locul şase în clasamentul constructorilor în spatele celor de la Force India.

Chiar dacă remarcă progresele realizate comparativ cu primele două curse ale anului, şeful Martin Whitmarsh a admis că McLaren nu este încă la nivelul dorit pentru acest sezon.

"A fost ceva mai bine, dar încă nu suntem acolo unde vrem să fim. Da, am făcut mici progrese, dar nu ar trebui să ne culcăm pe o ureche. Piloţii noştri au făcut o treabă grozavă, echipa a făcut o treabă rezonabilă, dar în acest moment monopostul nu este încă suficient de rapid. Am făcut ceva progrese, dar trebuie să progresăm mai mult", a declarat britanicul citat de publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
Whitmarsh a admis că Sergio Perez a exagerat în momentul în care l-a atacat agresiv pe coechipierul său Jenson Button în cursă din Bahrain, mai ales că cei doi s-au atins de mai multe ori, însă în acelaşi timp crede că mexicanul a demonstrat că este capabil să obţină rezultate bune în Formula 1.

"Fără niciun dubiu este ceva pozitiv.

Oamenilor le place să spună că este pilot McLaren şi că este sub presiune. Cred că a fost o cursă interesantă, a exagerat puţin nota când l-a lovit din spate pe Button, dar cu această excepţie a fost robust şi s-a luptat pentru locul şase. Trebuie să fie un rezultat bun pentru el şi sunt încântat pentru el. Am avut o mică discuţie despre ce s-a întâmplat şi cred că va deveni şi mai puternic", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru