McLaren prelungeste parteneriatul cu TAG Heuer

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.12.2009
McLaren a anuntat prelungirea contractului de sponsorizare cu producatorul elvetianul de ceasuri TAG Heuer.

Parteneriatul dintre McLaren si TAG Heuer este unul dintre cele mai longevive din istoria sporturilor cu motor, elvetienii find sponsorul echipei britanice din 1986.

Cele doua parti au anuntat in seara zilei de joi prelungirea intelegerii, evenimentul fiind sarbatorit la sediul echipei de la Woking, cu atat mai mult cu cat TAG Heuer a implinit 150 de ani de la infiintare.

La eveniment a participat si Lewis Hamilton, campionul mondial din sezonul 2008 urcand la volanul unui monopost McLaren din 1986 cu ajutorul caruia Alain Prost a cucerit titlul mondial.

"Sa fiu capabil sa stau in monopostul pilotat de Alain Prost, unul dintre cei mai mari campioni ai echipei, este o mare onoare. A fost incredibil sa pilotez o astfel de piesa istorica si sa experimentez putin din gustul trecutului glorios al echipei McLaren", a declarat britanicul la finalul evenimentului.

Via | McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru