McLaren, Renault şi Toro Rosso anunţă piloţii de teste pentru Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.11.2010
McLaren, Renault şi Toro Rosso au anunţat numele piloţilor pe care îi vor evalua în sesiunea de teste de la Abu Dhabi de săptămâna viitoare.

McLaren Mercedes a confirmat miercuri în cadrul unei videoconferinţe că Gary Paffett şi Oliver Turvey vor testa pentru echipă la Abu Dhabi.

Dacă Paffett este pilotul de rezervă al echipei din ultimii ani, Turvey a concurat în acest sezon în competiţia GP2, însă a mai evaluat monopostul McLaren şi cu un an în urmă.

Între timp, Renault va evalua performantele belgianului Jerome D'Ambrosio, creditat cu mari şanse să semneze un contract cu Virgin pentru sezonul 2011, dar şi pe cele ale rusului Mikhail Aleshin. Ultimul va beneficia de aceasta oportuinitate după ce a reuşit să câştige titlul în competiţia Formula Renault 3.5.

Nu în ultimul rând, Scuderia Toro Rosso a dezvăluit tot miercuri că îl va testa pe Jean-Eric Vergne, care a câştigat în acest an titlul în competiţia Formula 3 Marea Britanie. Testele dedicate tinerilor piloţi vor avea loc pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi în perioada 18-19 noiembrie.

Via | McLaren | Renault | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru