McLaren şi Mercedes şi-au redeschis fabricile

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.08.2010
McLaren şi Mercedes GP sunt, alături de Williams şi BMW-Sauber, primele echipe care au reînceput activitatea în fabrici după pauza forţată de două săptămâni.

Conform programului pentru reducerea costurilor adoptat la începutul anului 2009, toate echipele din Formula 1 îşi încetează activitatea timp de două săptămâni în timpul vacanţei de vară din Formula 1, perioada exactă rămânând la latitudinea fiecărui team.

McLaren, Mercedes GP, Williams şi BMW-Sauber şi-au redeschis luni porţile fabricilor, întrucât au intrat în vacanţă imediat după Marele Premiu al Ungariei. McLaren a demarat deja pregătirile pentru cursa de la Spa-Francorchamps, pilotul de rezervă Gary Paffett efectuând o serie de teste în simulatorul de la Woking.

Hispania Racing îşi va redeschide fabrica miercuri, în timp ce Ferrari şi Toro Rosso îşi vor relua activităţile obişnuite luni. Red Bull, Renault şi Force India vor avea numai două zile la dispoziţie pentru a transporta echipamentele spre Belgia, întrucât vor redeschide fabricile în dimineaţa zilei de marţi, peste exact o săptămână.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru