McLaren şi Red Bull vor face demonstraţii de F1 în India

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.09.2011
McLaren şi Red Bull Racing vor participa la două demonstraţii de Formula 1 în India premergătoare ediţiei inaugurale a cursei din această ţară.

McLaren şi Red Bull Racing, două dintre echipele de top ale Formulei 1, vor încerca să-i acomodeze pe fanii indieni la rigorile competiţiei prin intermediul a doua demonstraţii distincte care vor avea loc la într-o singură săptămână.

Primii vor fi cei de la McLaren, care vor face o demonstraţie în localitatea Bangalore cu ajutorul lui Lewis Hamilton în 27 septembrie, la numai două zile după cursă din Singapore.

La finalul săptămânii, în 1 octombrie, va veni rândul celor de la Red Bull Racing, care vor sosi la Delhi împreună cu Daniel Ricciardo, pilotul celor de la Hispania şi protejatul companiei de băuturi energizante. Ca de obicei, Red Bull va condimenta spectacolul de Formula 1 şi cu alte acrobaţii, în prim-plan urmând să fie o echipă de motociclişti.

Ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Indiei va avea loc în 30 octombrie.

Via | F1Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru