McLaren transportă de urgenţă două aripi faţă la Barcelona

de Daniel Popescu
Sambata, 11.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noile update-uri introduse de McLaren la Barcelona nu au dat rezultatele aşteptate, motiv pentru care echipa britanică a comandat de urgenţă două aripi faţă care sunt transportate din Anglia.

Esential 1.5 secunde a fost decalajul lui Button fata de liderul Sebastian Vettel in a doua sesiune de antrenamente
McLaren spera să înregistreze progrese majore în Marele Premiu al Spaniei prin intermediul unui update semnificativ introdus pe monopostul MP4-28 după debutul modest de sezon, însă acestea nu au furnizat progresele aşteptate.

Jenson Button şi Sergio Perez au terminat a doua sesiune de antrenamente libere doar pe locurile 12 şi 13, iar echipa a decis să apeleze la o soluţie extremă: două aripi faţă de specificaţie nouă au plecat de la sediul din localitatea britanică Woking în noaptea trecută şi ar trebui să ajungă la Barcelona până la ora calificărilor de sâmbătă.

Avem două aripi noi care vor sosi aici. Una vine pe şosea într-un transport non-stop de 12 ore, iar alta vine cu un avion uşor care decolează de la Southend.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
"Avem două aripi noi care vor sosi aici.
Una vine pe şosea într-un transport non-stop de 12 ore, iar alta vine cu un avion uşor care decolează de la Southend, pentru că are o fereastră de 24 de ore de traseu liber"
, a declarat şeful Martin Whitmarsh pentru publicaţia britanică The Guardian.

Vizibil dezamăgit de lipsa de performanţă a update-urilor evaluate vineri, Button a admis că McLaren nu are nicio şansă să lupte cu Red Bull, Lotus, Ferrari şi Mercedes.

"Cred că vor fi patru echipe condensate la vârf, dar nu cred că noi vom fi una dintre ele. Există câteva elemente pozitive în privinţa stabilităţii, dar suntem al naibii de departe de ritmul necesar. Sper să fim mai competitivi sâmbătă datorită unor setări potrivite. Vom face ceva progrese, dar nu vom lupta în frunte", a precizat britanicul.

Via The Guardian

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru