McLaren va anunţa joi linia de piloţi pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 10.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a trimis invitaţii pentru un eveniment de presă care va avea loc joi dimineaţă la sediul central din Woking, în cadrul căruia va anunţa, cel mai probabil, linia de piloţi pentru sezonul 2015.

Este un eveniment media important şi exclusiv la McLaren Technology Centre.

McLaren
Invitatie de presa
McLaren a fost aspru criticată de presa internaţională şi de fani pentru întârzierea cu care anunţă linia de piloţi pentru sezonul 2015, după ce consiliul de administraţie nu a reuşit să ajungă la o înţelegere la întrunirea de săptămâna trecută.

În cele din urmă, McLaren a trimis invitaţii pentru un eveniment dedicat presei care va avea loc joi la ora 12:00, ora României, la sediul McLaren Technology Centre din localitatea Woking. "Este un eveniment media important şi exclusiv la McLaren Technology Centre", sunt singurele menţiuni făcute de echipă în cadrul invitaţiei.

Chiar dacă invitaţia nu face nicio referire la scopul evenimentului, este de la sine înţeles că echipa va anunţa linia de piloţi pentru anul viitor.

Se anticipează că Fernando Alonso va reveni la echipa pentru care a mai concurat în sezonul 2007 după ce spaniolul şi-a reziliat cu doi ani mai devreme înţelegerea cu Ferrari, însă presa germană a relatat miercuri că dublul campion mondial ar analiza varianta de a se retrage pentru un an în favoarea unei participări în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Cel de-al doilea pilot al echipei a fost ales între Jenson Button şi Kevin Magnussen, care aşteaptă de mai mult timp un verdict final în această privinţă.

În condiţiile în care toate celelalte echipe şi-au anunţat deja liniile complete pentru sezonul următor, pilotul care va pierde locul la McLaren va fi nevoit, cel mai probabil, să se retragă din Formula 1.

▶ Opinie: De ce întârzie McLaren alegerea coechipierului lui Alonso

Via SkySports

Comentarii (18)

  • ovidiu15081982
    Nu mai cred nimic...la cate amanari au fost...
    7 1
  • Ferrari
    Ultimele zvonuri il dau pe Magnussen ca fiind coechipierul lui Alonso..... darvorba lui Ovidiu multe cifre, cinesa-i mai creada.....
    7 0
  • Echipa va fi formata din Alonso si Hamilton. Acum se stie, este o simpla formalitate sa faca anuntul public.
    7 1
  • Ferrari
    Buna gluma Gigi, ar fi interesant pentru sort dar din pacate nu cred ca este realizabil.... desi parca vad ca vine redusul de stronzo tri puncte de jeg si ne demonstreaza cum marmota inveleste ciucalata in staniol!
    5 1
  • Echipa s-ar putea sa fie formata din fan McLaren_Mircea si Magnussen. Iar Dennis o sa fie foarte atent ca nici un pilot sa fie favorizat, ca in trecut. Si in fiecare vor fi pregatiti pentru a dezvolta masina pentru anul viitor, pentru ca se stie, 2020 conteaza si nu 2015. Sunt intr-o perioada de reconstructie a echipei tehnice, prin cooptarea, singurului pilot care poate dezvolta monoposturile, doar teoretic si in vis din pacate, fanul McLaren_Mircea. Unicornii le doresc mult success din Dreamland.
    8 2
  • din punctul meu de vedere alegerea logica ar fi
    Alonso + Button

    ramane de vazut ...

    Forza Rossa!
    9 2
  • Marius
    Ar mai fi o varianta. La McLaren ramane Button cu Magnussen.
    Alonso cu Hulkemberg in 2016 la VW F1 sau Porsche F1.
    Cred ca de asta o tot lungeste Alonso, doar ca nu este sigur ca VW intra in F1. La Mercedes sansele lui Alonso sunt aproape zero.
    Timpul va spune daca e asa sau nu.
    5 3
  • Mai este o zi. Insa toata lumea din F1 stie ca Alonso a semnat cu Mclaren. A anuntat chiar spaniolul cu gurita lui asta. Insa treaba cu VW din 2016 perfect plauzibila daca motorul Honda nu da satisfactie. Alonso are o clauza de reziliere in contract. Deci calmati-va, atat fanii cat si haterii Alonso. Lucrurile vor sta cum vrea el nu cum vreti voi. C-asa-i in tenis.
    5 3
  • Am auzit că Alonso nu vrea să vină la Măclaren pentru că visul lui de mic copil e să concureze pentru o echipă românească :))
    4 2
  • Ferrari
    @Dany nu cred ca mai experimenteaza ceva daca nu merge cu McL.... are deja o varsta, nu-i chiar proaspat..... :D
    1 0
  • ayrton4ever
    @all... Este sigur la McLaren, nu va mai pierdeti timpul cu speculatii inutile... nu tre' sa fii vreun expert sau rocket scientist sa stii ca deja a semnat (cand cei ca Eddie Jordan, James Allen si altii... sustin ca stiu din surse sigure)... intrebarea ramane daca o sa i fie bine acolo sau nu... sa speram ca da.
    1 0
  • Se pare ca Button va fi coechipierul lui Alonso..Dupa presa din UK..
    2 0
  • @Daniel

    ce ziceai de Auto Motor und Sport ... ?

    motorsport .com zice altceva ... :P
    vedem azi dp masa

    http://www.motorsport.com/f1/news/button-expected-to-keep-seat-at-mclaren-magnussen-out
    3 0
  • Ferrari
    http://www.f1today.net/en/news/button-selected-to-be-alonsos-teammate-in-2015

    Imi pare rau pentru Magnussen, dar in conditiile date Button este cea mai buna optiune, are experienta si date fiind conditiile cred ca este mult mai capabil sa dezvolte masina in faza asta! Din articolul de mai sus ar rezulta ca ar reveni in postura de titular din !
    2 0
  • BBC a dat barfa ca si fapt implinit ...
    Button ramane la McLaren pentru 2015
    nu cred k cei de la BBC vb prostii ... pacat k au impuscat iepurele inainte de anunt ...

    http://www.bbc.com/sport/0/formula1/30328327
    3 0
  • Ferrari
    Sper sa fie un sezon interesant, sper ca masina sa fie buna si sa avem o lupta cat mai intensa, poate chiar intre 5 echipe ( Williams, Merc, Ferrari, RBR si evident McL), asta cred ca ar fi mai frumos decat orice!
    1 0
  • Button-Alonso. Perfect. A iesit cum a vrut Alonso. O linie f puternica. Mai trebuie ca motorul sa fie bun. De cand s-a dus Alonso la Mclaren se pare ca si echipa aia o sa aiba fani aici!
    1 0
  • mi-e dor de luptele Ferrari vs McLaren

    ar fi fain ca in 2015 Vettel vs Alonso sa fie batalia pt titlu :)
    titlul la constructori sa mearga la Ferrari si cel de pilot la Alonso
    una merita sa castige vs Vettel :)))))

    Forza Rossa
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru