McLaren vrea ambele tituluri mondiale

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.01.2009
McLaren Mercedes isi propune sa castige ambele titluri mondiale in sezonul 2009.

Ron Dennis, seful echipei McLaren, a laudat eforturile depuse de ingineri pentru constructia MP4-24, noul monopost al echipei ce a fost dezvelit vineri in mod oficial.

Oficialul britanic isi pune speranta ca noul monopost va ajuta echipa sa isi indeplineasca obiectivele stabilite deja pentru sezonul urmator: pastrarea titlului mondial al pilotilor si castigarea titlului la constructori.

"Ca intotdeauna, existam pentru a castiga si obiectivul nostru ramane achizitionarea cu succes a celor doua titluri mondiale, la piloti si constructori", a declarat Dennis la conferinta de presa de dupa lansarea MP4-24.

Pe de alta parte, Martin Whitmarsh, CEO-ul McLaren, a adoptat o atitudine mai precauta, considerand ca noul regulament poate produce oricand surprize echipelor angrenate in Marele Circ. "Asemenea schimbari profunde asupra sportului face ca predictiile celei mai bine dezvoltate masini sa fie dificile", a precizat Whitmarsh. "Aceste reguli au prezentat provocari considerabile in procesul de design a MP4-24, dar am interpretat toate ramificatiile sale pentru a construi o masina de care sa fim mandri.

De asemenea, suntem optimisti ca analizele realizate de Overtaking Working Group vor ajuta la crearea spectacolului pentru cei mai mari consumatori ai nostri: publicul general".

Comentarii (3)

  • "Ca intotdeauna, existam pentru a castiga si obiectivul nostru ramane achizitionarea cu succes a celor doua titluri mondiale, la piloti si constructori"
    Fraza asta suna bine pentru Ferari, ei obisnuiesc sa "achizitioneze". McLaren le castiga!
    0 0
  • MCLAREN TINTESTE FOARTE SUS
    SUNA FOARTE BINE PENTRU O ECHIPA CARE ARE AMBITII MARI IN SEZONUL CARE VA INCEPE IN PRIMAVARA.
    0 0
  • ctlnmihai
    mclaren
    @drako .Cred k a tradus gresit articolul :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru