Mercedes a efectuat încă un test privat cu noul monopost la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.02.2012
Mercedes a efectuat duminică un test privat de 200 km cu noul monopost pentru sezonul 2012, care va fi lansat marţi dimineaţă.

La numai trei zile după ce a efectuat un shakedown în scopuri publicitare cu noul monopost pe circuitul de la Barcelona, Mercedes GP a testat din nou duminică, de data aceasta la Barcelona.

Spre deosebire de shakedown, acesta a fost un test privat în adevăratul sens al cuvântului, perfect regulamentar datorită faptului că germanii au folosit doar trei dintre cele patru zile de teste ale sesiunii de evaluare de la Jerez.

Michael Schumacher a pilotat noul monopost în cursul dimineţii pentru a-i face loc la volan coechipierului său Nico Rosberg în cursul după-amiezii. În total, cei dopi piloţi germani au parcurs 200 km, astfel că noul monopost W03 a efectuat deja 300 km înainte de lansarea oficială programată marţi la ora 09:20 în paddock-ul circuitului de la Barcelona.

Aşteptată iniţial cu mare nerăbdare, evenimentul de lansare a scăzut în interes după ce presa internaţională a publicat o primă imagine cu noul monopost W03, surprinsă în timpul testului privat de la Silverstone.

Astfel, noul monopost W03 va avea nasul în acelaşi stil cu toate celelalte echipe din Formula 1, cu excepţia celor de la McLaren, care au optat pentru menţinerea designului din sezonul precedent datorită faptului că au un sasiu mai coborât.

Via | TheF1Times

Taguri: Mercedes, test

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru