Mercedes anticipează o luptă echilibrată cu Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 10.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg anticipează o luptă echilibrată cu Ferrari în Marele Premiu al Chinei după performanţele italienilor din antrenamente.

A fost echilibrat între noi şi Ferrari. Au părut la fel de rapizi ca şi data trecută, iar Rosberg a fost de asemenea rapid, aşa că în mod sigur va exista o cursă.

Lewis Hamilton
Pilot Ferrari
Mercedes a dominat ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Chinei prin intermediul lui Lewis Hamilton, care a stabilit de fiecare dată cel mai bun timp.

Cu toate acestea, rivalii de la Ferrari au fost destul de aproape de Mercedes, în special în a doua sesiune, când Kimi Raikkonen a terminat la numai patru zecimi de secundă în spate. În acest context, Lewis Hamilton anticipează că Ferrari va pune probleme, aşa cum s-a întâmplat şi în Malaysia, însă consideră că va putea rămâne în frunte.

"A fost echilibrat între noi şi Ferrari. Au părut la fel de rapizi ca şi data trecută, iar Rosberg a fost de asemenea rapid, aşa că în mod sigur va exista o cursă. Dar simt că există ceva îmbunătăţiri pe care le pot face şi cred că avem ritmul necesar pentru a rămâne în frunte", a declarat britanicul.

▶ China, antrenamente 1: Mercedes a spulberat concurenţa
▶ China, antrenamente 2: Hamilton rămâne pe primul loc

Coechipierul său Nico Rosberg a încheiat a doua sesiune doar pe locul cinci în urma unei greşeli personale, însă consideră de asemenea că rivalii de la Ferrari beneficiază în China de un monopost competitiv.

"Se pare că suntem foarte rapizi pe un tur de circuit.

Am încercat o traiectorie diferită pe iarbă în ultimul viraj şi, aşa cum s-a văzut, nu am fost foarte rapid! Evident, nu a fost ideal şi m-a costat un tur bun. Dar Hamilton a demonstrat ritmul pe care îl avem în monopost. În privinţa stinturilor lungi trebuie să analizăm datele pentru a vedea unde suntem, dar cei de la Ferrari par să fie din nou foarte puternici", a precizat el.

Via Mercedes

Comentarii (2)

  • jul1974
    Din comentariile de pe Sky se analiza faptul ca Kimi dupa 16 tururi pe cauciucuri medium facea 1:43:5 iar rosberg dupa 14 ture facea 1:43:9 pe cauciucuri soft, se pare ca Ferrari sunt acoli si daca se califica in primele 4 pozitii nu este exclus sa avem 2 monoposturi rosii pe podium, cine stie chiar pe primele 2 pozitii, se pare ca Merc sunt morcoviti rau au tot lasat-o moale si e groasa rau acum, sau cine stie poate au ajuns la maxim cu motorul si nu mai pot scoate altceva de la el pe cand Ferrari au reusit ceva inovatii tehnice considerabile.
    Abia astept antrenamente 3 si calificarile ca sa ma lamuresc pe deplin cam pe unde sta fiecare echipa, de cursa ce sa mai vb o astept ca pe "Pasca" :)
    22 2
  • @jul1974 , ham cu 4 zecimi peste kimi si o secunda 2-3-4 , nu este nici o panica la mert , problema este la fia cit mai da drumul si carui echipa la ,,mici minarii ,, ca in curind or- sa ramina fara spectatori ,, sa fim seriosi cu inovatiile ferrari
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru