Mercedes anticipează conflicte interne între Hamilton şi Rosberg

de Daniel Popescu
Marti, 01.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes consideră că este "inevitabil" ca luptă pentru titlu dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg să genereze conflicte între cei doi piloţi ai echipei.

Esential 43 de puncte a acumulat Nico Rosberg in primele doua curse ale anului
25 de puncte are lewis Hamilton dupa etapele din Australia si Malaysia
68 este numarul puinctelor obtinute de mercedes in debutul sezonului
Mercedes s-a evidenţiat în acest debut de sezon drept echipa cu cel mai rapid monopost, după ce Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au obţinut fiecare câte o victorie.

Chiar dacă este încântat de această perspectivă, Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport, a admis că la un moment dat relaţia dintre cei doi piloţi ai echipei va avea de suferit, pe măsură ce lupta dintre aceştia pentru titlul mondial se va acutiza spre finalul campaniei.

"Petrecem ceva timp discutând scenarii şi situaţii. Echipa este pe primul loc, dar într-o zi toate aceste lucruri se vor duce de râpă. Vom ajunge în situaţia de a gestiona astfel de lucruri, dar rivalitatea dintre ei există de la început, din luna ianuarie a anului trecut.

Aceşti băieţi se cunosc de mult timp şi au o relaţie corectă, dar asta nu înseamnă că nu sunt extrem de competitivi şi că nu vor folosi fiecare avantaj", a declarat austriacul citat de publicaţia ESPNF1.

Pe de altă parte, Wolff consideră că Red Bull Racing va reprezenta o ameninţare reală în lupta pentru cele două titluri mondiale din acest sezon, în special datorită modului în care a reuşit deja să recupereze o parte din terenul pierdut în testele de iarnă.

"Nu ne putem complace în această situaţie, pentru că am văzut că Red Bull a fost chiar în spatele nostru aici. Dacă luăm în considerare că au lipsit la două treimi din teste, este un semnal de alarmă pentru noi. În această lume digitală este foarte uşor să uităm ce s-a întâmplat ieri. Încă vorbim de cvadrupli campioni mondiali, iar noi am câştigat deja două curse. Avem un pachet care pare foarte bun în acest sezon, dar nu ne-am consolidat încă poziţia", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (8)

  • Metallica1991
    Off-topic

    din pacate dolcesport nu transmite cursele de gp2 si gp3, dupa faza cu antrenamentele a urmata asta

    eu mi-am facut abonament la ei doar pt motorsport

    sa reziliez contractul pot sa incerc doar prin instanta, ei nici nu vor sa auda asa ceva, mi-au spus ca nu e problema difuzorului de canale tv ce competitii transmite un anumit post chiar daca e postul lor
    si ca nu e vina lor ca postul respectiv a facut reclama mincinoasa

    am vorbit cu doi ziaristi despre situatie
    mi-au spus ca nu se pot lua de romtelecom, primesc foarte multa publicitate de la ei
    12 0
  • n-am dolce , dar i-am prins putin pe net in we, iar comentatorii sunt slabi de tot, mai slabi decat cuplul ce era la digi
    11 1
  • GrosJan
    da, am vazut si eu ca lui Niko nu prea i-a convenit rezultatul, nu atat locul 2 ca doar ramane in fruntea clasamentului ci cele 17 sec avans pe care le-a avut Hamilton. L-a evitat pe Hamilton cand a coborat din masina. Frustrarea va fi si mai mare daca Mercedes va recurge la ordine de echipa, dar pana acum se pare ca nici nu e nevoie, au primele doua locuri aproape garantat.
    13 0
  • diaconu stelian
    sunt fan formula 1,m-am abonat la digi ptr.acest sport ,dar nu voi face acelasi lucru si ptr. dolce,nu merita.Am urmarit o cursa la cineva si sunt varza.Mi-e dor de Antal Putinica si Florin Ion,mai bine ma uit la RTL decat la panarama asta de dolce.Cum au castigat amaratii astia nu stiu,dar nu merita.
    13 1
  • marian06
    Sa mai asteptam putin. E putin cam devreme sa anticipam. Trebuie sa avem in vedere in ultimii doi ani RedBull au scos din maneca o supemasina in partea a doua a campionatului si l-au facut campion pe "marele" Vettel. Referitor la duelul celor doi, Rosberg e caracterizat prin constanta (precum Keke), iar Hamilton e caracterizat prin viteza - ceea ce nu e suficient, avand in vedere ca in 2012 a pierdut titlul pe mana lui si cu o masina dpmv cea mai buna decat cea campioana
    9 5
  • Pe vetel uni si acum il fac varza pentru ca are tot ce este mai bun de la rbr. De ham vad ca nu se zice nimic, probanil este un pilot "genial". Pentru mine ham are o culoare a pieli ce a fost necesara la un moment dat, talent si momentan cea mai buna masina din concurs.
    4 2
  • mariana
    "cea mai buna decat cea campioana" doh
    6 1
  • Ce ziceti daca Vettel castiga in Bahrain?
    10 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru