Mercedes anunţă progrese majore cu noul sistem de evacuare

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.07.2011
Mercedes GP consideră că va înregistra progrese majore în a doua jumătate a sezonului datorită noului sistem de evacuare introdus în premieră la Silverstone.

Mercedes GP a introdus un sistem de evacuare mai lung pentru monopostul W02 în Marele Premiu al Marii Britanii, designul acestuia fiind inspirat de la cele trei echipe de top, Red Bull Racing, Ferrari şi McLaren.

Chiar dacă acest lucru nu a adus rezultate peste aşteptări în cursa de la Silverstone, şeful Ross Brawn susţine că noua componentă îşi va dovedi eficacitatea pe parcursul sezonului, întrucât aceasta poate fi îmbunătăţită permanent, mai ales după ce inerentele probleme de fiabilitate vor fi remediate.

"Suntem pe drumul cel bun cu noul sistem de evacuare. Cu sistemul pe care l-am avut înainte am explorat cea mai mare parte a potenţialului şi ne este foarte greu să facem progrese. Noul sistem de evacuare este încurajator pentru că vedem un nivel mai ridicat de potenţial decât cu precedenta versiune. Provocarea noastră este să trecem peste problemele de fiabilitate şi instalare. Schimbarea mapării sistemului nu ne-a ajutat pentru că a venit exact la jumătatea proiectului, dar în general este pozitiv", a declarat britanicul.

De asemenea, Mercedes GP pregăteşte o serie de update-uri minore care să contribuie la îmbunătăţirea generală a performantelor monopostului.

Echipa a reuşit deja să treacă pe locul patru în clasamentul constructorilor prin detronarea celor de la Renault după punctele câştigate de Michael Schumacher şi Nico Rosberg la Silverstone.

Via | Autosport

Taguri: Brawn, Mercedes

Comentarii (2)

  • o noua descoperire
    Iar au descoperit astia de creste iarba ..si s-au apucat sa ofumeze.
    la fiecare cursa anunta update-uri de varf care tin pana la finalizarea antrenamentelor libere. Cand vine vorba de calificari sau de cursa, parca a uitat unu frana de mana trasa.
    Tare as dori sa nu mai anunte nimic si sa dupa o mare realizare sa ne spun ace au facur, nu inainte ca ne asteptam la mult si primim putin.
    Totusi au demonstrat ca pe ploaie au un monopost competitiv.
    6 1
  • Tracto
    @jaros eu as zice ca pe ploaie
    au un pilot competitiv.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru