Mercedes caută "abordări diferite" pentru pneuri pentru a evita o victorie Ferrari

de Daniel Popescu
Joi, 16.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că Mercedes va avea o "abordare diferită" în privinţa pneurilor pentru a evita o nouă victorie a Scuderiei Ferrari în Bahrain, acolo unde temperaturile vor fi apropiate de cele din Malaysia.

Mercedes se teme că Ferrari ar putea avea în Marele Premiu al statului Bahrain un ritm de cursă apropiat de cel din Malaysia, acolo unde Sebastian Vettel a obţinut prima victorie a Scuderiei după aproape doi ani.

Ipoteza este susţinută în special de temperaturile din Bahrain, care vor fi apropiate de cele înregistrate în mod curent în Malaysia şi care ar putea permite Scuderiei să gestioneze mai bine cauciucurile. În acest context, Lewis Hamilton afirmă că Mercedes va încerca să schimbe abordarea în privinţa strategiilor pentru pneuri.

"La fel ca în Malaysia, acesta este un circuit dominat de puntea spate, aşa că trebuie să ne asumăm că Ferrari vor fi din nou foarte puternici. După experienţa noastră din Malaysia, cred că vom încerca o abordare uşor diferită şi sperăm ca asta să ne ajute să combatem slăbiciunile. Dar tot va fi greu. Ferrari au fost foarte, foarte competitivi în ultimele curse şi cu siguranţă luptăm cu ei", a declarat el.

De altfel, temperaturile ridicate reprezintă un motiv de optimism şi pentru Sebastian Vettel, care speră ca acest lucru să contribuie la performanţe mai bune decât cele din China.

"Cu siguranţă putem face ceva mai mult la temperaturi mai ridicate", a precizat el.

Via GPUpdate

Comentarii (4)

  • dragi redactori, voi dupa ce scrieti aici aceste articole le recititi ? le corectati ? cu tot respectul, dar riscati sa deveniti ridicoli:
    1. greseli gramaticale;
    2. propozitii incepute cu litera mica
    3. cuvinte mancate si ...
    ceea ce e si mai grav
    4. fraze care nu au o logica, ba dimpotriva frizeaza penibilul:
    "Lewis Hamilton susţine că Mercedes va avea o "abordare diferită" în privinţa pneurilor pentru a evita o nouă victorie în Bahrain, acolo unde temperaturile vor fi apropiate de cele din Malaysia."

    Adica sa intelegem ca Hamilton si Mercedes vor cauta solutii pentru pneuri in Bahrain pentru a evita o victorie ?????!!!!!!!?????

    Bai baieti, voi cititi ceea ce scrieti ?

    Daca veti sterge acest mesaj, veti da dovada de lasitate !

    Cu respect !
    29 3
  • bogdan
    Trecand peste toate detaliile enumerate mai sus si trecand peste atitudinea noastra ( in general a romanilor) predominant negativa de a scoate in evidenta numai lucrurile mai putin bune, din punctul meu de vedere un feedback POZITIV acestui site, pentru tot ce face in a aduce informatii noi referitoare la F1. La cat mai multe articole!!!!

    Multumesc,
    3 6
  • @ravas
    Numai cine nu munceste nu greseste. Eu zic ca virulenta asta a ta nu-si are locul, doar daca nu cumva esti din "concurenta". Daca se fac greseli se pot corecta. Penibili nu sunt, atata vreme cat isi corecteaza textul. N-ai scris niciodata un text gresit cand folosesti tastatura?
    5 6
  • ravas 2
    Penibili nu as spune, dar cine are ceva experienta va intelege imediat ca redactorul de aici nu se pricepe deloc la tehnica si are cunostinte foarte limitate in privinta acwestui sport. Puterea de analiza lipseste si ea, dar ca plus: sunt stiri multe, chiar daca unele traduse cu goagal si iesind expresii ca "viteza de curgere a benzinei in rezervor" sau "oneuri cu ventuze"
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru