Mercedes: "Ferrari este principala rivală la titlu"

de Daniel Popescu
Joi, 08.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes consideră că Ferrari este principala sa rivală în lupta pentru titlu pentru că este singura echipă care îşi construieşte propriul motor.

Esential 154 de puncte a acumulat Mercedes in primele patru curse ale sezonului
52 de puncte are Ferrari dupa acelasi numar de curse
57 de puncte se afla in dreptul echipei Red Bull Racing in clasamentul constructorilor
Mercedes a dominat autoritar primele patru curse din noul sezon competiţional, iar Red Bull Racing începe să se evidenţieze ca cel mai important rival, mai ales în contextul în care a pierdut 18 puncte din cauza excluderii lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei.

De altfel, Red Bull este considerată echipa cu cel mai performant monopost, însă cei de la Mercedes consideră că principala ameninţare vine de la Ferrari, ca urmare a faptului că Scuderia îşi construieşte singură motorul.

"Cred că Ferrari (n.r - va fi principala rivala la titlu). Este singura echipă care are totul în casă, monopostul şi trenul de rulare.

Şi cred că Fernando Alonso va fi un mostru care poate obţine orice", a declarat Toto Wolff, directorul Mercedes Motorsport.

Pe de altă parte, Wolff a admis că este îngrijorat de progresele înregistrate de Red Bull Racing şi consideră că rezultatele din Marele Premiu al Spaniei vor avea o importanţă majoră în modul în care se vor desfăşura următoarele etape.

"Barcelona va demonstra cât de bun este monopostul nostru, pentru că acesta este un circuit Red Bull. Progresul celor de la Red Bull din ultimele curse a fost extraordinar, aşa că Barcelona va fi un punct de reper pentru toţi. Ştim că va deveni mai dificil pentru noi. Dacă ne uităm unde era Red Bull în testele de la Jerez şi unde este acum, au făcut progrese impresionante. Iar Ferrari a arătat o formă foarte bună în ultima perioadă, aşa că nimic nu este garantat", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • Marius
    Super tare!
    Crede ca Ferari este principala rivala, dar este ingrijorat de progresele Red Bull:)
    16 1
  • sper sa va ajunga din urma cat mai repede posibil. si de ce nu, sa va intreaca..cand vine timpul..
    14 8
  • ce e cu zvonul ca Alonso va semna cu Mercedes?
    2 11
  • Steriu
    Pe Alonso il vor toti, desi el tot spune ca ramane la Ferrari dar unii tot cu batman o tin.
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru