Mercedes GP anunta al doilea pilot in ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Mercedes a confirmat ca va anunta numele coechipierului lui Nico Rosberg la inceputul anului viitor si a refuzat sa comenteze speculatiile legate de revenirea lui Michael Schumacher.

Presa internationala a speculat intens in ultimele zile ca Michael Schumacher a ajuns la un acord verbal cu Mercedes GP in perspectiva sezonului urmator si ca un anunt ofical ar putea fi facut chiar in aceasta saptamana.

Cu toate acestea, Mercedes a anuntat miercuri ca un anunt oficial privind linia de piloti a echipei pentru 2010 va fi facut public la inceputul anului viitor. "Avem un pilot excelent in Nico Rosberg si vom sti in noul an cine va fi al doilea pilot", a declarat Diter Zetsche, CEO-ul Daimler, compania-mama a celor de la Mercedes.

Revenirea lui Schumacher in Formula 1 pare sa fie conditionata in acest moment numai de trecerea examenelor medicale obligatorii impuse de FIA. Schumacher a esuat in tentativa de a reveni in Marele Circ in luna august ca inlocuitor al lui Felipe Massa la Ferrari, intrucat examenele medicale au evidentiat dureri de gat in urma unui accident de motocicleta suferit in luna februarie.

Via | DPA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru