Mercedes GP anunţă un program "robust" de dezvoltare pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.03.2011
Ross Brawn susţine că Mercedes GP a pregătit deja un program robust de dezvoltare pentru sezonul 2011, pentru a preveni orice început modest în primele curse.

Mercedes GP priveşte cu încredere spre Marele Premiu al Australiei, prima cursă a sezonului 2011 al Formulei 1.

Ultimele update-uri aerodinamice introduse în sesiunea de teste de la Barcelona au evidenţiat progresele monopostului W02, însă Ross Brawn a anunţat că echipa a pregătit deja un plan de rezervă pentru cazul în care rezultatele nu vor fi cele aşteptate în primele curse ale anului.

"Programul nostru din presezon a decurs bine. Totuşi, ca întotdeauna, prima cursă va reprezenta adevărata măsură în termeni de competitivitate. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să vadă cum va fi grila de start la Melbourne, dar oriunde ne vom afla vom răspunde în consecinţă. Abilitatea noastră de a reacţiona puternic s-a îmbunătăţit considerabil pe parcursul ultimelor 12 luni şi avem un plan robust de dezvoltare pentru acest sezon", a declarat britanicul în cadrul unui preview al echipei Mercedes GP.

La rândul său, Michael Schumacher evită să facă predicţii privind rezultatul pe care îl va obţine în Australia, considerând că prima cursă a anului este întotdeauna imprevizibilă, în special pentru că timpii din teste nu sunt în totalitate relevanţi.

"Suntem pregătiţi.

Toată munca de pe parcursul iernii se va reflecta în primele câteva curse şi apoi vom şti mai mult despre poziţia în care ne aflăm şi ce trebuie să mai obţinem. Mă simt ca acasă în echipă după un an de munca împreună şi această experienţă ne-a ajutat în pregătirile din presezon", a precizat septuplul campion mondial.

Coechipierul său Nico Rosberg este de asemenea optimist şi speră ca primele rezultate să evidenţieze un progres major comparativ cu anul trecut, când echipa nu a fost capabilă să lupte pentru victorii.

"Suntem într-o formă bună. Echipa şi monopostul au progresat mult pe parcursul iernii, suntem mulţumiţi cu performanţa upgrade-urilor noastre şi monopostul se manevrează bine. Obiectivul nostru este să facem un mare pas înainte faţă de sezonul trecut şi sunt încrezător că vom fi capabili să obţinem asta", a precizat germanul.

Via | Mercedes GP

Comentarii (3)

  • Atmosfera in echipa este perfecta. Sa speram ca va ramane asa si dupa prima cursa. Forza Schumi !
    18 8
  • mobius
    nu inteleg de ce
    Mi-au fost sterse doua comentarii anterioare (de foarte curand si precizez ca nu este prima data), as putea sa precizez unde dar nu prea are importanta. Important este ca nu am jignit pe nimeni nu am folosit niciodata cuvinte sau expresii triviale la adresa cuiva si in conditiile in care mi-am verificat logarea, si exista, as fi curios sa stiu ce criterii stau la baza unor asfel de decizii, daca ele apartin cuiva. Sunt unul dintre cei care apreciaza eforturile depuse de organizatorii site-ului, dar marturisesc ca astfel de decizii ma intriga. Daca ele apartin cuiva si exista argumente pentru ele astept explicatii, voi fi in masura sa le inteleg.
    13 0
  • comentarii sterse-@mobius
    Acesta este un obicei vechi de care am avut si eu parte.Si nu sint agresiv ca alte persoane.Probabil ca din aceasta cauza.....
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru